Українська Манітоба
-
Друзі доброго дня! Ми родина з України яка має величезний досвід у хімчистці мʼяких меблів та килимових покриттів. Сьогодні ми живемо у місті Вінніпег і відновляємо свою діяльність у напрямку хімчистки. Ми будемо раді надати вам наші послуги за розумною ціною 😉 З прикладами наших робіт ви можете ознайомитися в нашому інстаграм cleanhome.mb За більш детальною інформацією звертайтеся за тел. 431-388-7437 або дірект в инстаграм 📲 Группа в facebook fb.me/g/p_zjeEfWLfPym9UfDL/xyR4cZ3p
-
Головна страва на святий вечір готова! 🤗 Всім смачної куті!❤️
-
Я робила вдома на фоні стіни. Вони у мене не білі, а кольору вершків. Тож я купила біле простирадло в Ікеа, але це виявилося не гарна ідея, бо не змогла його ідеально розпрямити. Освітлення погане. Але зробила все одно. Це на лотерею Грін Кард. Я не дуже серйозно відношусь до цієї лотереї. Якщо вам на щось серйозне, наприклад віза до США чи PR, то краще робити в студії
-
Добрий день. Допоможіть будь ласка, купив телевізор з операційною Ruky tv і не можу встановити чи найти там бодай якийсь браузер, щоб дивитися юакіноклаб. Чи можна там встановити бодай якийсь браузер чи телевізор потрібно вертати і купляти на андроїд тв, бо діла не буде?
-
100% так . Майже все уже дивлюсь на англ . Але от допустим… Оппенгеймера я не здужав на англ.. ну пока занадто для мене .
-
Та про телефон чи комп я знаю. Просто думав що як на Андроїд, без додаткового гемору. Стосовно української - англійською то я телевізор не часто дивлюсь, просто інколи на свята хочеться подивитися щось сімейне всім разом, і так щоб сильно не грузити мозок а отримати задоволення від перегляду. Ну в принципі зрозумів браузера на Ruky немає. А у кого тут Андроїд чи Гугл тв на телевізорі чи в них можна встановити браузер і дивитися юакіноклаб?
-
Термінологія специфічна, хоча і не дуже закручена ще 😅
-
Подобається, коли в кіно в Україні показують мовою оригіналу 🔥