Українська Манітоба
-
Пройде консультація із західними партнерами - усе вирішать
-
Нажаль таких дуже багато приїхало по куает…
-
І в мене . Дуже цікаво, норм жилося з 2014 на расєі? Вже 10 років!
-
Бо для нас це дуже обурливо, що весь цей час з 14го року Ви жили в країні що на нас напала і Вам було ок, а тепер вирішили скористатися можливістю. Змішані пари, які реально щось там думали про мораль і щось раптово зрозуміли після 22 року, - в перші ж місяці повномасштабного вторгнення одразу повиїжджали до Грузії та Туреччини, а не сиділи в рашці весь цей час, а потім такі "о, шанс наїбати систему на чужому горі". На, бляха, нашому горі! П.С. @katharine_k от до таких людей у мене агресія, а до вас - ні :)
-
Та ні, ми після весілля в Україні приїхали до їх батьків, а через два тижні почалася війна Її батьки були проти того аби вона кинула навчання та не відпускали її, і я її кинути не зміг Закінчила, подалися на візи, і теперь нові закони Проте я всіх вас розумію, сперечатися не буду Мені нічого робити ні в країні моєї дружини, ні в цьому чаті, напевне Зрештою, дякую і на цьому
-
Точно знаю, що кацапська дружина - не українець
-
Якщо у неї весь цей час було навчання, то і до весілля Ви певно жили з нею якись час в Росії, чи не так? А щє: у вас її батьки та кидання навчання це непереборна трагедія через яку не можна їхати з країни-терориста, а для нас - зруйновані домівки та цілі життя. І для нас Ваші проблеми є якоюсь насмішкою. Це не про політику, це про бути людиною, але Ви, мабуть, цього не зрозумієте.