Українська Манітоба
-
та 200тис пробігу,нашо їх міняти,то ж не ЯМЗ або форд чи опель. запуск ідеальний,акум новий,в гаражі не холодно. у мене вдома був такий 3.0 з пробігом 480тис,мотор вже робився але ким і коли-хз. заводивс теж як молодий,машині було 14р. сумніваюсь що там хтось колись міняв ті свічки
-
я б з радістю, але у мене гаражу нема. та й не вліз би, хіба що у сарай. ох, у мене хазяйський сарай поблизу. дякую, щавтра подивлюсь, може там місце є. аби не цей чат, не здогадався би.
-
-
краще свічки поміняти. аби тільки потім на ремонт голови не встрягти 😂 я поки майстра по ним знайшов, думав голоіювою поїду. ніхто гарантії не давав.сьогодні мінус 12, машина стряла тиждень на вулицв поки хворів, три прогріва свічок і з пів тика.
-
у мене бус робочий... був робочий. та й в -30 з добрим аккумумом, нормальними свічками та вебастою нормально. але хочу легковика.
-
хай не роблять,а я роблю. я їзджу на дизелі 3.0 в -30 і повністю задоволений,є гараж,в гаражі -4 стартує як молода, витрата палива дуже радує,а для дружини поанує з годом купити 2.0 або навіть менше - 1.6 для тих у кого немає гаражу завжди можна встановити Webasto я собі на наступну зимо планую встановити,добра річ за 40хв мотор 90гр і в салоні +30 навіть в -30 за бортом)) робота від таймеру,з пульта. і не треба той автозапуск що б машина завжди калатала
-
я за 7 тільки авео бачив у якійсь рекламі 😂. корарт по Каеаді взагалі пустий.
-
міняв на обох гофру вихлопну,всі болтики крутяться як нові 👍 volkswagen-das auto!) а доречі моя основна машина з Онтаріо і їй 10 років теж audi і теж вся фарба як нова,жодного навіть мікро рижика немає,навіть під локерами,бо я її всю розбирав. все життя машина була в Онтаріо і ща нею там зовсім ніхто не слідкував
-
2 ради на рік почистити зуби на дурно 80-100% покриття на пломби 50-80% покриття на коронки та протезування 500-2000 покриття на ортодонта на члена родини один раз за все життя 1500-2000 на рік на кожного члена родини сукупна вартість послуг. Оновлюється що року Очі 50-80 $ раз на 2 роки перевірка зору 200-400 $ раз на 2 роки на окуляри чи лінзи Залежно від пакунку та провайдера +/-
-
у мене дизель, 2.2 зараз, 400 тис. голову зробив і він ще 200 пройде без проблем. пхне що дурний. а от з коробками на автоматі стрьомно. ну добре, до того ще треба дожити.
-
сірий 2003р, а білий 2008 ,ні якщо ви про іржу,то вони місцеві і у цих моделей фольксваген іржі немає,у сірого є скол на капоті і він сіренький,як оцинковка,він не гниє,я думаю що тому сколу від камінчика років 10)) навіть днище в заводській фарбі і підрамник))
-
1.8T vag ходить спокійно 300 і більше,якщо вкладиші підкинути то і до 500тис добіжить,у фольксваген є добрі мотори,але треба знати які. ці 1.8Т ще на октавіях у спецпідрозділу "кобра" були у 2000р, вони їх в звост і в гриву ганяли,ніхто там за ними не слідкував і пробіги там по 500тис+