Українська Манітоба
-
Ось ці розмови про ригання кровʼю , щоб чогось досягти у Канаді - це є бля хі-хі, ха-ха. А де , вибачаюсь , не треба кровʼю ригати(фі) щоб жили достойно ? Де бабки просто так дають? Не кажучи зараз про халявні ніштяки у інших країнах по біженству . Усюди треба бути людиною, усюди треба херачити. Може трошки меньше у Китаю 😂там дійсно просто за біло рожу можуть дати бабки, але так - де ? Де не треба нічого робити ? Скажіть, я поїду 😂 Гарного всім настрою та з наступаючим 🎄
-
Це ж чудово коли люди відразу себе тут в Канаді знаходять;) легко без напрягу влаштовуються на гарну роботу і всім задоволені;) впевнена є такі випадки! А є такі кому просто потрібно більше часу, підтягнути мову чи довчитися на якось сертифікат;) і це ок, Канада надає таки можливості через різні програми, гранти, треба цім вміти користуватись і з часом все буде;)
-
Ні, чоловікові дізнаюся
-
Ну незнаю можливо і є такі випадки хто дійсно думає що в Канаді гроши на деревах ростуть, але я чомусь впевнена вони поодинокі, це вже з планети 🪐 розових поні 🦄 люди поприізжали;) Я взагалі спочатку думала що по CUAET приїдуть виключно до родичів, хто сюди взагалі приїде з такіми цінами?! А нєє, бачу знайшлись сміливчики😂 нехай всім щастить!