Українська Манітоба
-
І ще може бути неприємний момент коли страховка на авто не падає а може навіть вирости. Мені здається саме так в деяких плата піднялась в 2023 році в порівнянні 2022 роком, це все обсуждалось тут в чаті.
-
Вітаємо, Eduard! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Ні, не перкбільшення. Якщо живете у малому містечку і катаєтеся у Вінні на роботі вбо навпаки. Багато людей так робить. А ще вони у магазин під домой їздять на машинах за хлібом
-
Взагалі, більш канадійців не планують бюджет та не аналізують свої витрати. Освіщення на вулиці, святкові декорації, опалення всього будинку без потреби, їзда на машині по магазинах і ресторанах у пошуках знижки два бакса і т.д.
-
В мене немає досвіду спілкування з іноземцями, окрім Канади. Тож говорю лише те, що знаю
-
Без англійської буде важко і також велика конкуренція. Зараз кілька знайомих, які плиточники, маляри та гіпсокартонщики, сидять без постійної роботи вже кілька місяців. Перебивається одноразовими заказами. Зрозуміло, що несезон і свята, але фултайм роботу саме у цій сфері знати не можуть.