Українська Манітоба
-
Ну не те щоб знамените, просто один з українських виробників. Так, це їхній сайт. Кеди Ortega від MIDA найзручніше взуття, яке в мене було, в подорожах в Європу я ходила по мільйону км на день і це було зручно. І вони дуже мінімалістичні і естетичні. Я не можу тут аналогів знайти, щоб так співпала зручність і естетика. Я хочу замовити 3-4 пари, вони на сейлі по 2000 гривень, але у нас поганий досвід з пересилкою, тож не впевнена, що доїдуть
-
Доречі, дєвочкі 🙂 Якщо є якісь українські бренди взуття/туфільок/сумок, що вам так подобаються, що ви ото готові чекати пересилку з України і не мати можливості повернути (або повернення за свій рахунок), поділіться з тьотьою-шопоголіком, будь ласка 😂 Від себе можу порекомендувати два українські бренди які дуже люблю і періодично замовляю саме у них (хоча шось подібне можна і тут знайти, ясношо): 1. Люксової, не побоюся цього слова, якості сумки від Hvoya hvoya.ua В них і взуття є, але взуття я не купляла там 2. пОльта, якими, на мою думку, можна сміливо мірятися з Max Mara від Wonder Gallery wonder-gallery.com/en/ Там і одяг є, але я тільки пальто купляла
-
Одні із найулюбленіших, то ornament.in.ua/uk
-
То ж ще питання, чого хочеться)) Типу автентичного, чи…коротше…додумувати можна багато 😅
-
А mida - то любов 🧡
-
Дякую Вам❤️
-
Дякую🙏
-
Дивлячись яку роботу будете шукати. А так, то не вистачає красивого одягу, аксесуарів (шарфики) і взуття за розумні гроші. Якщо такий носили, то трохи візьміть із собою. Візьміть взуття на різні сезони, бо тут і демісезон є, а не тільки зима і літо. Звичайно, ліки на перші місяці, щоб не бігати в паніці по місту. Також одяг на той сезон, коли будете приїжджати, знадобиться.