Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 211.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t599720741T Offline
    t599720741T Offline
    Kirill
    wrote on last edited by
    Атоксіл, біле вугілля, немісил, мазі. Деякі ліки за рецептом тільки, то для того, щоб взяти той рецепт знадобиться знайти сімейного лікаря та записатися до нього , що може зайняти певний час.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5945973162T Offline
    t5945973162T Offline
    Barbera_&_Masssajistera
    wrote on last edited by
    Доброго дня,хто може допомогти?потрібне посилання щоб замовити в консульстві новый закордонний паспорт,дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    якщо їх три у самого ноута. Залежить від того що там за ноут - в деяких можна просто новий корд купити з правильною вилкою
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Для ноута краще взяти з 3 шпичаками
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    На телефон та ноут потрібно лише перехідник з вашої вилки на вилку US
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Ось судинозвужуючі краплі в ніс Otrivin shop.shoppersdrugmart.ca/Luxury/Categories/Health/Medicine-%26-Treatments/Cough%2C-Cold-%26-Flu/Nasal-Care-%26-Sleep-Aids/Otrivin-Medicated-Cold-%26-Allergy-Relief-Original-Nasal-Decongestant-Mist-Spray-30ml/p/BB_058478460680?variantCode=058478460680&utm_source=Google&utm_medium=Shopping&utm_campaign=2023~1~5~LD~External~LoblawMedia~Beauty~LoblawMedia~None~National~shopping~shopping-GSKGrowthContributors2023-EN&utm_content=PLA~Intent~EN&utm_term=&gad_source=1&gclid=CjwKCAiA7t6sBhAiEiwAsaieYkJi6W1kDiVkw3DqQgkL2mLZJi4f1rAtA7ANmNe1I877Y7az6lzzfxoChCQQAvD_BwE
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Зрозуміла, стерла своє повідомлення
    1 Reply Last reply
    0
  • t712269017T Offline
    t712269017T Offline
    Ліпкова Катерина
    wrote on last edited by
    Тоді зрозуміло,оскільки це проф.косметика і продається лиш в спеціалізованих професійних магазинах❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Тільки в масс маркетах я була
    1 Reply Last reply
    0
  • t712269017T Offline
    t712269017T Offline
    Ліпкова Катерина
    wrote on last edited by
    Ви все правильно зробили що спитали,оскільки ви як і решта інших ,потенційні покупці 😉тому,мені не важко надати інформацію якою ви зацікавлені 🫶🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Ірина Стародубцева
    wrote on last edited by
    Mida це якість, гарні моделі всіх сезонів, і ціни досить приємні як для якості такого рівня. І найголовніший та найприємніший момент - український виробник.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Розмір та розклад виплат Climate Action Inventive Payments (CAIP) на 2024 рік www.canada.ca/en/department-finance/news/2022/11/climate-action-incentive-payment-amounts-for-2023-24.html @UkrainianCanada
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Trygubniak
    wrote on last edited by
    Мені це зовсім не сумно. Просто при виїзді з України треба було зібратися за ніч і виїхати. Я взяла зручні і необхідні речі. А коли тут пішла працювати в офіс, а виявляється тут жарко в офісах і я хотіла купити якусь сорочку на boxing day в Kildonan Place, то і побачила який одяг продається. На жаль, сорочка і тонкий светрик настільки синтетичні, що парять. Тут не просто знайти одяг з натуральних тканин. Звичайно, якщо їздити по магазинам кожні вихідні, або приділяти цьому більше часу, то щось можна знайти. Але на це піде деякий час. В Україні я ходила в торгові центри в період сезонних знижок. У мене не було конкретних улюблених брендів. Тут вже тільки зараз я можу знайти щось цікаве Superstore, але якщо немає знижок, то виходить не дешево. Тому зараз дивлюся що є на знижках. Звичайно, якщо спеціально поїхати в Plato's Closet, то можна знайти цікавий одяг і з натуральних тканин. Але мені не дуже зручно туди доїхати. Якщо робота буде не в офісі, то вигляд одягу, звичайно, не буде мати значення.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Trygubniak
    wrote on last edited by
    Дякую, я про нього не знала. Поки я його не бачила в найближчому Superstore. Звичайно, що треба час. У кожного свій досвід переїзду і проблем на місці.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Trygubniak
    wrote on last edited by
    На жаль, у наш досвід був інший: після приїзду ми всі декілька місяців постійно хворіли. А коли син кашляв ночами, то лікарі виписували інгалятор :) Добре, що родичка розказала про Stodal. Ми лікарю розказали, а вона про нього і не знала. Поки я його бачила лише в City Place. В той час він нам не допоміг. Ми змінили вже декілька лікарів. Зараз ми лікуємося іншими методами.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Tatiana
    wrote on last edited by
    справа і тому що наші люди бояться кашлю хоча це захисна функція організму, звісно що більше 8 тижнів то не норма, завжди правильно шукати все самим а не надіятись на когось… ми з сином теж мали затяжний кашель, але як потім зрозуміли на плісняву якої навіть не було видно. То ж навіть якщо затяжний кашель то його не завжди слід лікувати, а шукати причин, а їх може бути безліч… інше питання що тут довго навіть елементарно піти щоб прослухали чи перевірили чи не приєдналась бактеріальна інфекція. По більшості країн сиропи заборонені до 2(чи 4)і не рекомендовані до 6 років, а потім тільки за лікарською рекомендацією і така практика існує не дарма бо у дітей вужчий просвіт бронхів, а муколітики(якщо ми за ці сиропи говоримо) продукують таку кількість яку фізично дитина не від кашляє(але буде намагатись і ось коли отак натужно дитина відкашлює то туди з радістю приєднується бактеріальна інфекція яку вже без антибіотика не візьмеш) Кароч міжнародні протоколи лікування не просто так розробляються і удосконалюються кожного року👌🏼
    1 Reply Last reply
    0
  • t791782619T Offline
    t791782619T Offline
    Liliia Hrytsak
    wrote on last edited by
    Підіть в Zara в поло парку. Там купа сорочок котонових по 25 дол. А ще краще замовте онлайн в магазин (безкоштовно), поміряйте, і поверніть (безкоштовно) те що не підійшло. Якщо додому, то доставка 3 дол. Зараз великі знижки. Я так за 150 доларів оновила собі весь літній гардероб 🙂
    1 Reply Last reply
    0
  • t5217540276T Offline
    t5217540276T Offline
    Victoria
    wrote on last edited by
    Хлопчики- дівчата, якщо вже почалась така тема- якщо комусь потрібен офісний/ бізнесовий одяг- будемо раді поділитись. Жіночий S/34 -36 European, чоловічий M. Пишіть у приват. Також взуття жіноче розмір 35. Багато😂
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Julia Trygubniak
    wrote on last edited by
    А, так, тут немає дитячих краплів а ніс для дітей до 6 років. У нас було так: "Лікарю, син кашляв всю ніч, і ніс забивається. Я спала сидячи з ним на руках, щоб він не так сильно кашляв". Лікар: "That's okay." :) Ми одному лікарю показали дитячий сопле відсмоктувач, то вона спитала "що це". А інший зрозумів що це і навіщо. Ну, тут фізрозчин для промивання носа можна купити великими об'ємами. От це і є тут "дитячі краплі".
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Vitalik Maksymiv
    wrote on last edited by
    Всім привіт. Потрібно обміняти usdt на кеш , якщо когось цікавить, напишіть в приват, буду радий. Дякую
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags