Українська Манітоба
-
Можливо, 2 місяці як раз і користуюся +-, але активно
-
Як думаєте чому моя історія неактивна?
-
Як альтернатива великим Інтернет провайдерами є такий собі vmedia. Тарифи без контакту та плати за підключення. За 29сад тариф 25мбіт/сек наступний 39сад - 75мбіт/сек. На сайті можна перевірити можливість підключення вашої адреси, вибрати тариф та оформити замовлення. Оплатити. Десь через 5-7 днів кур'єр приніс модем. Коаксіальний модем без вайфай вони надають в аренду безкоштовно. Просто підключаєте модем до мережі і до комп'ютера або роутера і відразу є Інтернет. При реєстрації через чиєсь посилання ви отримаєте 25сад подарунок, тож перший платіж за місяць буде десь 5 сад. Якщо роутера у вас нема то надають аренду за 4 чи 5 сад на місяць. Я собі роутер взяв у секонді за 8сад. www.vmedia.ca/en/rp-ARTEM4K9P
-
Щиро дякую!
-
На скріншоті показав як зберегти своє резюме з Indeed, а також як поділитися посиланням на нього
-
What is basic security clearance???
-
Я записувався в банк на відкриття рахунку ще до приїзду до Канади за два тижні, бо місць особо не було. Так їм і написав що ще не маю канадського номеру, але на зустріч прийду з номером. І все норм. У вівторок прилетів і отримав сін, у середу взяв сімку канадську, а у четвер до банку
-
Можливо, я довго гралась, але добилась, щоб зберегти😅
-
Значить, то я не розібралась🙈
-
У мене вийшло зберегти🤔
-
Всім привіт , можливо хтось знає хорошого автоелектрика у Вінніпезі?