Українська Манітоба
-
Так, я про це і кажу. Їх скоріше за все нарахують провінційні податкові кредити за 2023 рік. При подачі декларації треба вказати номер рахунку, куди ті гроші перекинути. Ну, звісно, можна і не робити цього, тоді податкова надішле чек. Однак, чек ніхто не зможе депонувати. Той чек потім буде висіти uncashed у кабінеті вашої мами завжди. Нічого страшного, звичайно, немає.
-
Також нагадаю, що є тимчасова програма імміграції для українців, які мають близьких родичів у Канаді. Ваші родичівз України можуть дуже легко іммігрувати до Канади та отримати статус ПР. Для когось це може мати сенс, адже щоб підтримувати ПР, треба перебувати в Канаді усього два роки (сумарно за кількістю днів) за кожні останні п"ять років. Тобто, якщо у вас є, наприклад, батьки, які їздять до вас в Канаду кожен рік на 5-6 місяців, то, подумайте, про варіант отримання для них статусу Постійних резидентів, який дає не тільки статус, а й право на різні соціальні програми.
-
Вітаю, хтось може підказати де можна перевірити чи працює кабель (той що дозволяє машину на ніч до розетки поєднувати)?
-
Нічого не іскрить… ніде ))))
-
Є кілька, Я на півдні живу, якщо недалеко можеш взяти
-
А як це перевірити ?
-
Сам кабель має працювати (тільки купила). Я не впевнена чи працює та частина, що в машині. Складно пояснити ))) в мене під бампером вилка, ту вилку підʼєдную до кабелю і в розетку …. Але я не бачу різниці що до підключення, що після…
-
От дивилась… ніби теж нічого. Завтра тоді ще спробую і лічильник подивитись і сам кабель