Українська Манітоба
-
Усім привіт! маю таке питання. Заповнюю анкету на американську візу і мені потрібно ввести дані, де був виданий мій паспорт. По старій звичці почала вводити Україна Київ, а потім глянула в паспорт (я отримала його в Канаді) там authority number 3CAN2. Чисто переконатись: треба вводити Toronto, Canada?
-
Паспорт виданий Україною в Консульстві України…
-
Щоб орендувати заклад з нормальним баром під сошиал потрібно заплатити багато грошей, дуже багато. Не відомо чи воно окупиться, не говорячи вже про якийсь заробіток (на зсу). Сошиал тут такі, як вони є. Це більше про фандрейзинг. Але гарно було б, якби відгукнулись українці, професійні бармени та діджеї та допомогли з організацією.
-
Погоджуюсь. У нас є досвід з організації більше 10 сошалів і нажаль питання залу - є завжди болючим. Ми завжди надавали перевагу саме українським закладам - щоб і ті змогли хоч якось «виживати».
-
Доброго дня! Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
А є якісь мовні курси при університеті чи просто підготовчі?
-
Можна телефонувати, але у вас в особистому кабінеті Белл, онлайн, є там десь опція «переїжджаєте? Сповістіть нам нову адресу». Якщо не знайдете, телефонуйте )) вони призначать апойнтмент, коли прийде технік на нову адресу і все перепідключить. Зауважте, що апойнтмент «на завтра» навряд чи назначать, краще з ними контактувати якомога раніше. Ви самі перевозите їх раутер/модем на нове місце.
-
Привіт ,🙋 підкажіть будь ласка чи є тут наші викладачі танців ?)
-
Всім добрий день. Планую переїзд в інші апартаменти, в мене підключений домашній інтернет та TV від BELL. Підкажіть будь ласка, мені треба зателефонувати в BELL і повідомити про переїзд? Як відбувається переміщення обладнання та підключення у нових апартаментах?
-
А не буде десь долара?