Українська Манітоба
-
300 Stanley Ростик
-
Та чому зразу порушують? Буває, що не посипають перехрестя і при натисканні на гальма, авто навіть не думає зупинятись чи хочаб уповільнитись. Тому іноді краще добавити газу і проскочити, щоб не створювати аварійних ситуацій.
-
Використання зимових шин мешканцями різних провінцій Канади згідно звіту 2022 - Winter Tire Report. Використання зимових шин обов'язкове у провінції Квебек відповідно до провінційного законодавства. У інших провінціях, хоча зимова ґума не є обов'язковою, бачимо, що більшість водіїв таки дбають про додаткові заходи безпеки під час зимових подорожей автомобілем. 76% опитаних водіїв відповіли, що використання зимових шин убезпечило їх від різних аварійних ситуацій. Звернемо окремо увагу, що у деяких провінціях, де страхування автомобілів здійснюється через приватні страхові компанії (Альберта, Онтаріо, Атлантичні провінції), використання зимових шин дає суттєві знижки на страхування. Безпечних вам подорожей Канадою! Підписуйтесь на @UkrainianCanada
-
Шановна громада, потрібна порада? Зараз пишу костяк резюме та у мене питання. Як складати резюме, якщо в Україні була висока посада? Ось, наприклад, працювала HR директором в міжнародній компанії. Подаватися буду на стартові посади, звісно, бо щойно приїхала, перший досвід шукаю. Але не хочу відлякувати роботодавців, боюся що не будуть брати бо overqualified. Але не можу ж я брехати в резюме що працювала на інших посадах)) прошу порад))
-
Дякую
-
Добрий день, може хтось знає нотаріуса українськомовного або російськомовного ?
-
Доброго дня. Моя мама летить 22 лютого в Вінніпег. Франкфурт 11:50ам - Торонто - Вінніпег. Може хтось тоже летить цим рейсом. Дуже буду вдячна, якщо допоможуть їй в Торонто пройти реєстрацію, отримати WP, та сісти на літак. Вона боїться, що не розбереться що робити і куди йти, англійської мови вона не знає. В Франкфурті її допоможуть, в Вінніпезі ми її заберемо, треба допомога тільки в аеропорту Торонто. Буду дуже вдячна.