Українська Манітоба
-
ЯКЩО ВИКЛИКАЄШ ШВИДКУ ТО ПЛАТИТИ ТРЕБА ЗРАЗУ????
-
Я користуюсь додатком Wise, гроші надходять +- за годину
-
Добрий день! Можливо хтось не встиг придбати квитки на маланку ( забава) і хотів би піти в суботу 21 січня. Маю два квитки, нажаль, змінились плани і не зможу піти, віддам дешевше ніж купували. Якщо комусь цікаво пишіть в особисті.
-
Потрібно подавати декларацію за 2022р. Де запроситм документ про отриману одноразову допомогу (3 000), щоб включити в декларацію?
-
Привіт. Потребую поради щодо авто. Вихідні дані: Nissan Sentra, 2010 р.в., пробіг 150 000 км, safety є. Вартість - 7 000. Чи нормальна машинка загалом і чи адекватну ціну просить власник за авто цієї моделі такого віку і з таким пробігом? Буду дуже вдячний за відгуки. Планую дивитися машину і брати, якщо стан ок. Але подумав, що, може, є якісь особливості в цього автомобіля, типові проблеми?
-
Так, тема оголошена, але чи будуть про неї розповідати чи суто давати відповіді на питання та розглядати окремі кейси людей? Минулого разу подібна сесія була повністю присвячена відповідям на питання, тому я й питаю
-
Дякую за відповідь
-
Можливо хтось знає, це буде вебінари у форматі відповідей на питання, чи будуть розповідати інформацію по темі? Дякую