Українська Манітоба
-
ну 3000 дали, 4 банки - 5000 кредитних коштів. 3 телефони - 4500 можна ще айпадик взяти, давали під один контракт раніше і телефон і айпад, я на другий день приізду взяв телефон) айпадик - 1000. ну це так - по мінімуму 13-15к можна вивезти. для когось це колосальні кошти, але повністю згоден, що якщо людина робить так - то в Польші теж вона не добється нічого. Та і думаю що потім навряд його сюди пустять взагалі
-
в мене є така штука, спробував пару разів, машина прогрівається швидше, ну і все на цьому. заводилась в любий час, при любій погоді. Але машина нова, масло нове...Я думаю це корисна річ, якщо буде довго стояти.... Килимки, мені подарували в салоні)
-
Так, weathertech найкращі mats. А хітери майже у всіх нових машинах є
-
Минула зима, яку я тут застав, була досить холодна. Цієї зими я рукавиці тільки одного разу одягав.
-
Ця штука потрібна для того, щоб гріти мастило. Коли воно тепліше - відповідно рідше - краще виконує свою функцію.
-
Вони мабуть впевнені що ніколи в житті їм в Канаду більне не буде потрібно. Бачила вже таких. Отримали громадянство в іншій країні, понабирали ссуд та й повернулись до Росії (коли все було гарно) сміючись. А як почалася мобілізація, згадали про інше громадянство і приїхали піджавши хвіст. На ссуди тим часом вже наросли відсотки. Тепер виплачують та беруть консультантів по банкрутству.
-
Нічні зміни були мої улюблені ❤️ напевно я дитина Дракули🧛♂️ 😂 Стало мене рівно на три рокі, а потім посипалися я 🤦🏻♀️ ротація такі добила тиждень в ніч, тиждень в день… Тепер тільки денні або вечірні;)
-
Вітаю 🎉 необхідна річ в Манітобі, особливо коли -30 🥶 А велосипедик 🚲 вже всьо 🥹?
-
Багато моїх знайомих працюють поліцейськими, cbsa офіцерами, медсестрами- у них така зарплата що «проблеми» з нічними шифтами накриваються )
-
Віддам диван. Не розкладається . Є невеличка дірочка. Спати не дуже зручно, але можна, коли нічого немає. Сидіти норм. Район ПолоПарку
-
Ми робимо