Українська Манітоба
-
Ну в мене ситуація схожа Авто користуюсь тільки в особистих потребах, по магазинах, до друзів, в інше місто А так - на роботу забирають, додому повертають, дружина не працює, навчається онлайн. Машина більший період часу стоїть на космічно дорогій парковці)
-
Я така 😂 їжджу на автобусі на роботу. А авто для всіх інших поїздок, окрім роботи. Мене жаба давить 250 дол за паркінг на роботі платити. Та і стояти зранку в трафіку таке собі задоволення. А так, сіла в 18 автобус, 20 хв - і на роботі. За 20 хв он чат читаю 🙂
-
Всім привіт ! Надіюся у всіх все добре 🙏🏻 під скажіть будь ласка де в Канаді /манітобі можливо онлайн купити недорогий одяг для дітей та дорослих? Які бренди /марки хороші для канадських морозів ? Бажано щоб можна було купити за українську карту . Дуже дякую за допомогу 🙏🏻 всім миру та добра!
-
Нехай бере з собою товсту пачку резюме і підходить до кожної ятки з роботодавцями побалакати. Резюме краще скласти функціональне, не по якихось професіях, а просто які має вміння та навички, і також софт скілз (добре ладить з іншими, тощо). Часто компанії дають заповнити свою власну анкетку. Мені дзвонили пару раз після ярмарок.
-
Інколи замість читати чат, читаю молитви 🤪
-
На ярмарку прям коригувати мав?, в мене були заготовлені 3 варіанти. Назвати це інтерв'ю я не можу, зазвичай це bother змучених людей . Там на 10 рекрутів тисячі людей. З індіду більше було вихлопу з 30 резюме 5 інтерв'ю і 3 пропозиції по роботі. Мій досвід з ярмарками
-
аа, я не так зрозуміла)) та то смол ток тоді виходить шоб не скучно було😅 Так, у мене з індіду теж більше вихлопу ніж ярмарки, але я б не стверджувала шо то марні зусилля. Ви ніколи не знаєте де вас знайде робота)) Мені взагалі в Лінкедіні написали чи мені не цікава позиція в компані, оно в понеділок перший день) І я не айтішниця🙈🙈
-
Я колись оформлювала іноземців в Україні… І прийшла одного разу дівчина-студентка із Камеруну, а разом із нею подруги із Нігерії та Кот-дʼІвуару… Звичайно ж, що спочатку починаю спілкуватися на англійській, аби вияснити основні моменти…вони мені хитають головами типу «ні»…а французьку мову я погано знаю…добре, тоді в хід йде російська мова, бо студенти навчаються тут на російській мові…а вони знову «ні»… Мовчання…я спантеличена… А дівчина мені, мовляв, хочу українською мовою спілкуватися… Я випала в осад просто