Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 214.0k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    K
    wrote on last edited by
    то напевно більше виняток, бо щоразу коли ми приїжджали до Одеси, нам доводилося розмовляти російською, бо нас ніхто не розумів 🤷‍♀️
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Вероніка
    wrote on last edited by
    Всім доброго дня! Планую їхати і виникло питання,яким чином краще привезти з собю гроші. Готівку везти не дуже хочу, можливо маєте якісь поради. Дякую!
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Кинь на карту і тут росплачуйся карткою,або вези кеш в чому проблема з кешом
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Він також розмовляв руссіш мовою… І ніколи того не приховував…навіть в ефірі якогось телеканалу казав, що, мовляв, перейду на російську, бо мені так зручніше… Просто сухий факт
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Якщо це те що на 5 каналі ,то не він ,то Сергій , а Сергіїв в світі багато буває )
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671917026T Offline
    t1671917026T Offline
    Альона Володимирівна
    wrote on last edited by
    Всім привіт 👋 прилітаємо з чоловіком 29 січня в Вінніпег! Вибрали провінцію Манітоба, не знаю чому, але як є, почитавши що і з документами легше і те і інше, то зупинились на цьому варіанті... Маю питання до людей, хто проживає поза Вінніпегом? Які є містечка гарні, спокійні, бо я розумію що зараз наплив і т.д., і не тільки українців... І зараз великі міста забиті, мене там немає але так здається.... Бо іноді в фейсбуці як почитаєш то взагалі в ту Канаду нема чого летіти, але всі летять і сидять там....😅 Хотіла б дізнатись ще якісь містечка поблизу Вінніпегу, як там з житлом, роботою? По карті дивлюсь назви, але ж детально не розумієш про що йде мова, хотілося б почути від співвітчизників думок і порад. Дякую наперед ❤️
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Коли це він розмовляв русіш ? Можна посилання ?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5053643519T Offline
    t5053643519T Offline
    wadyq
    wrote on last edited by
    Пишуть " Ви отримуєте впевненність,що авто не зломається на наступний день". О супер.1 день можна буде впевненно поїздити)
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Та це ж не біда вселенського масштабу… Ну було і було…шо уж тут поробиш… Як на мене, головніше - це як люди діють у кризових ситуаціях та як себе проявляють…
    1 Reply Last reply
    0
  • t542070594T Offline
    t542070594T Offline
    Ekaterina Ryzhkova
    wrote on last edited by
    Та нє Там ще пісеньки співав))
    1 Reply Last reply
    0
  • t518848036T Offline
    t518848036T Offline
    Brrr
    wrote on last edited by
    Понятно ,якщо ти в школі завжди чув язик , в дома язик . І ти підліток ,звичайно ти також будеш так спілкуватися . Йому 28 років ,тобто після повноліття я впевнений що він спілкувався тільки українською ,слідкую за ним дуже давно ,ніколи не чув російської. Не зрозумів посил вашого останнього повідомлення .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    В маленьких містах мало роботи і маленькі зарплати,рент коштує +- так само як і у вініпегу може на 100-200$ дешевше.я прожив у малькому містечку на 12000 людей то з роботою туго,+взагалі відсутня життя ні кафе,ні кіно театрів,ні торгових центрів нічого нема,взагалі відсутній громадський транспорт.якщо ви в Україні жили у маленькому містечку то вам мабуть зайде якщо ні то там з глузду можна з'їхати. Подивіться у сторону едмонтона рент дешевше,роботи більше,з приводу документів то на сьогодні реалії це 2-3 роки щоб отримати pr у манітобі і при умові що ви набрали прохідний бал і отримали EOI,зараз в мене знайомі очікують на ЕОІ по пів року і тиша,зараз дуже сильно піднявся бал прохідний.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Ні,так само а може і довше. Просто жити там не дуже 2-3 роки так собі ідея І взагалі перед тим як думати за пр приїдьте поживіть подумайте чи взагалі сподобається вам то як тут все устроено і взагалі цей так би мовити стиль життя,бо тут дуже специфічно,і багато людей після приїзду у манітобі уїзжаюиь кто в Україну кто в европу.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Думаєте, в Альберті буде з pr швидше?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Irina
    wrote on last edited by
    Так, маю знайомих і з інших провінцій, хто поїхав.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    І таке є.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Все індивідуально,і є і нема. Хтось находе одразу хтось по пів року шукає,я ж не знаю які ваші дані. Якщо мови нуль,нічого не вмієте робити толком то тяжко буде і зп буде мінімалка.тут не як в Польщі що роботу низько кваліфікована шукаєш 5 хвилин тут навіть на низько кваліфіковану роботу треба промотати нерви
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671917026T Offline
    t1671917026T Offline
    Альона Володимирівна
    wrote on last edited by
    Добре, дякую за пораду і за інформацію... А взагалі є робота по типу заводів чи щось такого в Вінніпезі?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Ось наприклад умови які і це все за мінімальну зарплатню це десь 2000 на руки,і + треба мову знати
    1 Reply Last reply
    0
  • t1671917026T Offline
    t1671917026T Offline
    Альона Володимирівна
    wrote on last edited by
    Мій рівень английскої дає змогу шукати щось, питаю для чоловіка в нього гірше з англійською, тому переживаю, та й питаю якийсь завод на перший час, щоб краще підвчив мову... І прекрасно розумію, що то далеко не Польща, а просто питаю чи знаєте щось про заводи)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags