Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 213.6k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    А це можливо хіба зробити за кордоном? Ви можете стати на консульський облік тільки.
    1 Reply Last reply
    0
  • t303619264T Offline
    t303619264T Offline
    DM
    wrote on last edited by
    А що робити якщо в період очікування ПР закінчиться паспорт?
    1 Reply Last reply
    0
  • t303619264T Offline
    t303619264T Offline
    DM
    wrote on last edited by
    Та в обох випадках наприклад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    O
    wrote on last edited by
    Саме пр чи номінацію?
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ага , проїхатися якщо з комфортом з Квебеку до ванкуверу - 5тищ баксів в одне обличчя .
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Черных
    wrote on last edited by
    Залізниця в Канаді і США в порівнянні с Європою та екс-совітами - це інший світ. Вона надзвичайно нерозвинена. Тут все базується на автоперевезеннях. А пасажирський потяг - то радьше якийсь коштовний атракціон.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    Минулого року треба було з'їздити в Портленд ( Орегон). Я розглядав можливість доїхати машиною до Grand forks і звідти поїхати залізницею на експресі Chicago - Portland ( проходить тут поруч, через Grand Forks) Але 30 годин та сидяче місце за 150 дол в одну сторону... Плюнув і за ті самі гроші долетів до Ванкуверу і на орендованому авто спустився до Портленду, а потім так само назад.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Лол! Точно ні ))) Я про звичайний потяг
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Той що все включено , з шеф поваром , доступом до стекляного вагона , та душем у купе?
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    Вдалося вам поговорити з ними? Що сказали? В нас також уже пройшло 18 місяців. Пробував в кабінеті дружини в CRA додати інформацію про дитину в спеціальному розділі про child benefits, то була відповідь, що в них вже є інформація про цю дитину. Минулого тижня пробували дзвонити до них - не додзвонилися. Минулих вихідних заповнив знову ті 2 форми на child benefits, додав копії документів і відправив поштою.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Алекс Черных
    wrote on last edited by
    Такий собі Orient Express.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Як станете громадянином Канади, то зможете перший рік за півціни проїхатись цим маршрутом. Плюс у перший рік громадянства вхід у національні музеї та парки безкоштовний.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    Certified Food Handler Training - Сертифікований курс-підготовка для працівників у галузі громадського харчування реєстрація/registration Дорогі претенденти на проходження курсу Certified Food Handler Training Program, наразі Ви реєструєтесь та заповнюєте форму, ваші дані будуть збережені. Реєстрація буде тривати до 31 січня. Далі – генератор випадкових чисел також званий RNG – вибере кількість учасників,яка потрібна. Оскільки кількість місць на курс обмежена, а кількість охочих перевищує кількість місць, вибірка буде у вигляді лотереї за допомогою генератора випадкових чисел для рівних умов усіх кандидатів. Якщо Вас буде відібрано – Ви отримаєте email зі сповіщенням та подальшими інструкціями. Якщо генератор випадкових чисел Вас не обере, то Ви не отримаєте ніякої відповіді. Конґрес Українців Канади Манітоба i Український православний митрополичий собор Пресвятої Трійці запрошує на безкоштовний одноденний курс для отримання провінційної сертифікації безпечного поводження з харчовими продуктами. Ця сертифікація дуже рекомендується всім, хто бажає працювати або вже працює у сфері громадського харчування (отримання, приготування та подача їжі) у провінції Манітоба, наскільки багато ресторанів її вимагає. Цей курс триває один день і закінчується письмовим іспитом. При успішному складанню письмового іспиту студент отримає сертифікат дійсний на 5 років у провінції Манітоба. Курс та іспит проводитимуться українською мовою. Кількість місць у курсі обмежена. Учасники повинні мати при собі посвідчення особи з фотографією (напр. паспорт).
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    www.rockymountaineer.com/ Ось це , це більше типу круїзу , але там є і просто сидячі місця для ніщіх
    1 Reply Last reply
    0
  • t759722902T Offline
    t759722902T Offline
    Viktoriia Voievodska
    wrote on last edited by
    В мене стоїть галочка, що в дитини оформлені ці бенефіти. Це я так зрозуміла. Онлайн зробити ще раз не дає. Я додала документи всі що були потрібні. Вони прислали мені код, що документи прийняли. Додзвонитись не вийшло.
    1 Reply Last reply
    0
  • t5959366866T Offline
    t5959366866T Offline
    Eric Tar
    wrote on last edited by
    Ну а на що тоді знижки ? То що я пишу за 5тищ, це ото лакшері мандрівка на потязі
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yuri Nakonechnyi
    wrote on last edited by
    В дружини теж є інформація в кабінеті, що вона primary responsible за дитину (ім'я, дата народження). Більше нічого.
    1 Reply Last reply
    0
  • t596781512T Offline
    t596781512T Offline
    Sofi Gapon
    wrote on last edited by
    ФОТО ДЕНЬ ДО ДНЯ ЗАКОХАНИХ, А ТАКОЖ ДЛЯ РОЗКІШНИХ ЖІНОК, 4 лютого у готелі, все включено! ♥️ Зробіть неймовірний подарунок для коханої людини на свято! 😍 Ми обʼєднали одразу три формати і ви можете обрати той, що відгукується найбільше: ❣️Романтична зйомка для закоханих👩‍❤️‍💋‍👨 ❣️Жіночна зйомка у вечірній сукні🔥 ❣️Будуарна зйомка (у білизні)😏 Все за вашим бажанням🥰 Що вас чекає: ⁃ номер у готелі у вінтажному стилі🌆 ⁃ фотосесія від @sofi.gapon ⁃ всі фото в оригіналі, 10 фото у обробці ⁃ проф.світло ⁃ макіяж від чарівного візажиста @irashelkovaia 💄 ⁃ зачіска від прекрасного перукара @juli_tolmachova 💇‍♀️ ⁃ відео-бекстейдж від @anasteean 🎬 ⁃ найсмачніша полуниця у шоколаді від @choco.berry.exquisite 🍓 та вино🍷для гарних фото та настрою 😍 ⁃ ароматні квіти від @artist_florist 🌹 -романтична музика і свічки🕯 🎶 ⁃ допомога з вибором одягу та з позуванням ‼️Всього: 5 місць!🔥 Для броні місця, пишіть @sofi_gapon 😌 Або в Інстаграм www.instagram.com/sofi.gapon?igsh=MzRlODBiNWFlZA==
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Dmytro
    wrote on last edited by
    An American father-son duo drove for two days in an old army Jeep just to buy ketchup chips in Canada last week. toronto.ctvnews.ca/u-s-father-son-drove-2-days-to-ontario-just-for-ketchup-chips-1.6490224#:~:text=An%20American%20father%2Dson%20duo,chips%20only%20available%20in%20Canada.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Olga D
    wrote on last edited by
    Йшла сьогодні через весь Даунтаун. Як бачите, не вбили. І не пограбували навіть. Я з безкоштовних курсів английскої йшла. Ручку мені ще там в колледжі подарували. Ну, - думаю, ‐ нормальна країна, жити можна. Зайшла в магазин. Знову, знову купила несмачні чипсики! Як вони таке їдять?! А потім мене ще вантажівка грязюкою обляпала. Включно з окулярами. Ну що це за країна?! Я поїду до Європи! Бо #поганаканада !
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags