Українська Манітоба
-
Дуже гарно з Вашого боку по за очі писати за людину) Це я доречі так написала, і мені не соромно 😁це моя особиста думка ) якщо б в мене була по приїзду английска 5-6 то і підтягнути на кращу її легше тут і можливо пішла б точно робити з такою англійською не на завод)) Бо знаю людей з таким рівнем і вони не пашуть в 3 зміни на заводі!
-
відкупорив спогади😂
-
-
Використовуйте групові пенсійні рахунки від роботодавця для накопичення на пенсію. За 25-35 років там буде від 400 тис до 2 млн залежно від розміру внесків, зарплати та інвестиційного доходу. Для прикладу, якщо ви відкладаєте 500/місяць + роботодавець робить 100% match, то за 20 років ви будете мати понад 700 тис, при середньому інвестиційному доході 10%.
-
Якщо родина, теж дуже реально, повірте. Але знов кажу: повинні працювати обидва. Може, не всі в перший рік, але все реально.
-
Your initial investment of $500.00 plus your monthly investment of $500.00 at an annualized interest rate of 10% will be worth $622,079.80 after 25 years when compounded yearly. Ось, пограйтесь із цим калькулятором. www.getsmarteraboutmoney.ca/calculators/compound-interest-calculator/
-
Чого це?) Зарплата 1950 приблизно чистими, 900 оренда, 500 витрати, 550 щомісяця накопичень. Канадська культура не вимагає інвестицій в понти, так що цілком можливо, якщо людина одна
-
Підкажіть, будь-ласка, де можна ознайомитися з інформацією про безвідсоткові кредити на навчання. Дякую!
-
А це що формула 1 змагання?)
-
Як нещодавно сказали в жіночій групі: іноді отримання ПР і нормальна робота перпендикулярні. Але ж то і не так довго вже
-
Добрий день шукаю мамі роботу. Англійська 4.0. Швидко вчиться. Любить шити, особливо жіночу спідню білизну. Дуже потрібен full time. Підходять варіанти дитячих садочків, різні компанії по прибиранню, швейні фабрики або магазини, звичайні фабрики де немає великих фізичних навантажень, дуже дякую всім тим хто відізветься!