Українська Манітоба
-
спочатку треба оформити новий паспорт на нове прізвище, а потім подавати заявку на нову візу. то в США можна їхати, навіть якщо віза на попереднє прізвище...навіть у недійсному паспорті...головне, аби віза була дійсна
-
Хто там дуже чекав
-
1351 Provincial Rd 200, Saint Adolphe, MB R5A 1A2
-
Доброго дня усім. Отримав повідомлення по вакансії на indeed, від роботодавця, що зацікавила моя кандидатура, та хочуть обсудити наступні кроки. Я відповів, що готовий обсудити подальші кроки, так от два дні вже нічого не чутно у відповідь. То думаю, це норма чи компанія просто знайшла вже когось іншого замість мене. Дякую
-
Можуть бути, будь які, сценарії
-
Пункт 5 та 6
-
Добрий день. Якщо Вам потрібно організувати доставку речей, меблів, квартирних переїздів - звертайтеся. Вінніпег та околиці. Перевезення на своєму пікап-трак
-
MPI це і є страхова. Якщо інша сторона вже звернулася, то по цьому інциденту вже є номер клейму. Вам треба звернутися до MPI і зарепортити інцидент зі свого боку, але вони його почеплять на той самий номер клейму скоріш за все. І треба відреагувати на лист від MPI, виконати те, що вони від вас хочуть.
-
Привіт, підкажіть будь ласка,якщо трапилося ДТП. Я винна,моє авто не пошкоджене,а друга машина трохи пошкрябана,мені прийшов вже лист з МРІ і я не знаю чи варто мені звертатися до страхової про відшкодування. Тобто чи потрібно мені відкривати клейм?