Українська Манітоба
-
Вітаю. Хтось знає, де можна придбати б/у мобільний телефон а Вінніпезі, недорогий? Для дитини хочу взяти.
-
Вітаємо, Діана 🦋 Присяжнюк! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Дівчата, поки я в Україні можу привезти : ботокc, філери, полінуклеотиди, біоревіталізанти, ліполітики, пілінги Також: медикаменти, стiки іqоs/gІо, cигарети, (xiтс, тepea, nео) Такою роблю косметологічні процедури, інʼєкції , ботокc і подібне, тому приймаю на запис ❤️ Виїжджаю завтра, тому покваптесь, пишiть у пpиватний чaт)
-
А магазини б/у телефонів/техніки є у Вінніпезі, куди можна прийти та подивитись? За маркетплейс та kijiji знаю.
-
Ті ж самі секонди тоді. Але з власного досвіду скажу, що б/у телефон не найкращий варіант. З якою метою Ви хочете дитині телефон? Щоб дзвонила, чи для ігор? В першому випадку Вам треба буде стартовий пакет купляти, заключіть контракт та візьміть безкоштовно телефон. В другому випадку, б/у телефон може бути проблемним і прожити не довго. В моїх дітей бувало, що більше було нервів, ніж тої гри...
-
Зрозуміло, дуже дякую
-
На сайті Костко можна замовити новий телефон за $209.99. Буде гарантія від Костко. Син користувався таким кілька років. Motorola G Play 32 GB Unlocked Smartphone, Navy Blue www.costco.ca/motorola-g-play-32-gb-unlocked-smartphone-2023%2c-navy-blue.product.4000113022.html
-
Дякую. Ще є час тоді
-
Тоді є надія на швидку перемогу і безвіз між Україною та Канадою в майбутньому
-
-
www.gov.mb.ca/fs/eia/rent_assist.html Можливо комусь знадобиться Для тих хто вже отримав пр Начебто в рази дешевше рент (мені сказала подруга яка в Канаді вже довго)
-
Мист експрес