Skip to content
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags
  • Popular
  • Users
  • Groups
Skins
  • Light
  • Cerulean
  • Cosmo
  • Flatly
  • Journal
  • Litera
  • Lumen
  • Lux
  • Materia
  • Minty
  • Morph
  • Pulse
  • Sandstone
  • Simplex
  • Sketchy
  • Spacelab
  • United
  • Yeti
  • Zephyr
  • Dark
  • Cyborg
  • Darkly
  • Quartz
  • Slate
  • Solar
  • Superhero
  • Vapor

• Default (Lux)
  • No Skin
Collapse
Ukraine Tryzub and Canada Leaf
  1. UKRAINIANS ON THE CANADA MAP
  2. Categories
  3. Вільне спілкування
  4. Українська Манітоба

Українська Манітоба

Scheduled Pinned Locked Moved Вільне спілкування
243.8k Posts 4.8k Posters 210.1k Views
  • Oldest to Newest
  • Newest to Oldest
  • Most Votes
Reply
  • Reply as topic
Log in to reply
This topic has been deleted. Only users with topic management privileges can see it.
  • t306235680T Offline
    t306235680T Offline
    Olena
    wrote on last edited by
    Я передам їй ваше повідомлення, бо реально не влазить в рамки здорово глузду. Вона їх питала чого ж вони з палестинцями не знаються, вони ж такі самі як і ви😅🙈
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Yevhen
    wrote on last edited by
    Це вже виглядає, як харасмент, тут не до менеджера, а до HR відділу треба йти і брати stress leave за рахунок компанії Але якщо боїться боротись за свої права, хай вивчить чим їх можна допекти: розказати що індійський уряд займається тероризмом на канадській землі і всіх їх скоро депортують
    1 Reply Last reply
    0
  • t512717871T Offline
    t512717871T Offline
    Гуля
    wrote on last edited by
    Так одружена в є дитина.
    1 Reply Last reply
    0
  • t512717871T Offline
    t512717871T Offline
    Гуля
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь
    1 Reply Last reply
    0
  • t512717871T Offline
    t512717871T Offline
    Гуля
    wrote on last edited by
    Не треба по собі судити. Мені Канада не треба. А діти живуть,працюють. Зять анті, доньку взяли на офісну роботу. Англ на вищий бал. Хай собі і живуть, якщо їм добре. Мені не потрібно заморочуватись цією проблемою. Спитала нормальне питання. Хочу до них злітати. І хочу взяти те що мені дають.
    1 Reply Last reply
    0
  • t512717871T Offline
    t512717871T Offline
    Гуля
    wrote on last edited by
    Дякую за відповідь. Діти дорослі. Ясно, що окрема родина. Але не хочу згубити те що можу забрати. Чому ні?)). І молодим явно лишнє не буде
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    я то написав навіщо та вимога треба з боку уряду. Хто ж знає що там у людей. Може донька сама зробила заявку і з матір'ю вони не дуже. Тому вони і прописали що ім'я заявки має бути таким же як і рахунок в банку. Тоді ніяких проблем не має бути
    1 Reply Last reply
    0
  • t857982363T Offline
    t857982363T Offline
    Anatoliy Bezotosniy
    wrote on last edited by
    Бо то дають як допомогу на перший час, а не як Ваші кошти. Але не мені Вас засуджувати. Хай Бог помагає.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    ну отримаєте і потім відправите їм, в чому проблема. Ще й будете мати рахунок в канадському банку зі страховим покриттям вкладів. Може згодиться. Точно краще там гроші держати аніж в українському банку
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    якщо дивитись на макрорівні то для Канади це ок, бо ті гроші все одно залишаться тут (при умові що родина буде тут жити) - вони все одно їх витратять на меблі машину продукти тощо. От як би вони їх відправили за кордон - то вже не дуже ок.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857982363T Offline
    t857982363T Offline
    Anatoliy Bezotosniy
    wrote on last edited by
    Так. Але ж чиєсь місце буде зайнято в готелі, чийсь час буде даремно витрачено на син та інші документи, до статистики, хто приїхав, отримав гроші та поїхав додасться +1. Так, я розумію, що рідня, і я не засуджую, але ж... Можливо, до речі, я б для рідні чинив так само. Тож повторюся - хай Бог помагає. Йому видніше.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    якщо то simpli то там немає плаати. В інших банках буде плата за рахунок (можливо через рік наприклад) то краще його закрити перед відїздом
    1 Reply Last reply
    0
  • t930619077T Offline
    t930619077T Offline
    Андрей
    wrote on last edited by
    Таке питання - хтось покупав в супермаркеті по типу Walmart, Sobeys, Co-op Хліб із твердих сортів пшениці чи вони продаются в Канаді такі, не цільнозерновий а саме із твердих сортів.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Leon
    wrote on last edited by
    Якщо дивитись на любому рівні, то це гроші з наших податків. Вони не беруться з вакууму. На них можна наприклад відкрити додатковий emergency room, щоб зменшити час очікування. Тай багато чого можна... Тому ті хто отримав куает візи тільки щоб займатися туризмом та взяти ті пару тисяч - чомусь вони не викликають у мене особливої симпатії.
    1 Reply Last reply
    0
  • t512717871T Offline
    t512717871T Offline
    Гуля
    wrote on last edited by
    Підкажіть будь ласка, а за обслуговування рахунку та картка в потім треба буде щось сплачувати? Дякую.
    1 Reply Last reply
    0
  • t857982363T Offline
    t857982363T Offline
    Anatoliy Bezotosniy
    wrote on last edited by
    Зато церкви піднімуть баблішка. Віряни родинами по 10 чоловік їдуть. І все потім туди знесуть.
    1 Reply Last reply
    0
  • T Offline
    T Offline
    Oleg
    wrote on last edited by
    ну десь так, біля ситуаціїї: зірвав ті тюльпани на клумбі - все одно посохнуть же, а так радість комусь. Чого його добру пропадати. Програма все одно діє і треба вже змиритись що були туристи, що поробиш. Хотіли як краще а вон по чорномирдіну. З іншогно боку менше хамас зашлють бггг
    1 Reply Last reply
    0
  • t512717871T Offline
    t512717871T Offline
    Гуля
    wrote on last edited by
    Відповідаю всім не задоволенним. Не турист)). Місце в отелі займати не буду. Бо на тиждень буду у дітей. А -3 т )), то зять з першого місяця віддав на налоги , ще і з верхом добавив. Питання було просте. Відповіді я отримала. Всім дякую
    1 Reply Last reply
    0
  • t557273840T Offline
    t557273840T Offline
    Ivan Ukraine
    wrote on last edited by
    Теж так скоріше думав, але ж немає жодного механізму відстеження усіх цих махінацій, Нажаль….. зараз кожен сам за себе в першу чергу ( а держава потім). Кожному своє
    1 Reply Last reply
    0
  • t771096498T Offline
    t771096498T Offline
    Shieldy
    wrote on last edited by
    Вітаємо, Noemi 💚! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
    1 Reply Last reply
    0

• Login

• Don't have an account? Register

• Login or register to search.
  • First post
    Last post
0
  • Home
  • Categories
  • Recent
  • Tags