Українська Манітоба
-
Можу помилятися, але здається, вперше онлайн не можна. І обовʼязково порахуйте свої офіційні доходи за попередні два роки, вас це запитають. Підтвердження не потрібні, просто суму треба назвати
-
Я ходила в Liberty Tax для першої декларації, всі повернення прийшли точно в прописані дати. Цього року хочу звернутися до Ірини Малик. Сама не робитиму точно, хочу гарантовано отримати повернення 😁 Liberty Tax з мене взяли, до речі, 173 долари, я так розумію, тому що вперше подавала і вони створювали акаунт вперше. Але я навіть не розстроїлась, тому що всі півгодини зі мною обіймався пудель дівчини, яка робила мені декларацію. Я вважаю, за це і більше можна заплатити
-
Точно така ж ситуація. Думаю подати другу декларацію, а потім створити кабінет, тому що до старої адреси доступу немає і лендлорд не дуже адекватний, не хочу навіть звʼязуватись
-
Добрий вечір, така ситуація Хочу зробити тоніровку на всі вікна в авто і планую поїздку в Альберту А там тонування на передні бокові вікна можна тільки якщо є якісь болячки і підтвердження справкою Так не можу знайти інформацію, якщо авто на манітобській реєстрації, і в манітобі можно до 50% на передні вікна, чи будут проблеми з цим під час подорожі до Альберти
-
Laws for whichever province the vehicle is registered in apply. If you register a vehicle in your province, then your local laws are pertinent. Source: canadatintlaws.com/
-
Вітаю!) підкажіть будь ласка, у нас літак в Канаду 2го березня, а на днях дізналася, що 15го березня прийде бонус за минулий рік з роботи. Ці гроші мають бути оподатковані? Навіть якщо вони за минулий рік?
-
Десь читав, що податковим резидентом Ви стаєте через півроку праці в Канаді. Але краще то після акліматизації у бухгалтера місцевого запитаєте.
-
А я чула, що з CUAET стаєш податковим резидентом щойно прилітаєш. Але, навіть якщо так, це ж дохід за минулий рік, тому можуть бути нюанси з цим. Думала, може тут є хтось з таким стикався) дякую) пошукаю тоді бухгалтера як приїду)
-
При подачі декларації потрібно знати доходи за 2 попередніх роки. Підрахуйте заздалегідь
-
Ого! Дякую. Потрібно цим зайнятися.
-
По цим відео подавав минулого року, все онлайн подається. Подаємо декларацію без доходів youtu.be/F0VHwrvBq88 Дружина та діти в Канаді, а чоловік в Україні: Подаємо податкову декларацію правильно youtu.be/nH8jVXEhpsg Подаємо податкову декларацію онлайн. Приклад з формою Т4, витратами на садок та медикаменти youtu.be/NbLwUDezmJ8
-
Ні. Ці гроші оподаткуються в тому році коли ви їх отримаєте.
-
Дякую! І ще запитання, кожен має подавати самостійно, чи подається на родину?