Українська Манітоба
-
Та згоден я . Спросто скіглю 😁
-
навіщо вам МРІ якщо автопака має бути достатньо, а їх багато і працюють до ночі. В сервіс забігти треба то правда, але ж це не кожного року робити, правда? Та і канадці тим не займаються це більше про нелегку долю імігранта. Якщо подивитися на діі які треба зробити для отримання перміту/візи до похід в офіс то не найскладніша проблема. А вони заодно побачать що ви є ви.
-
Та хай контролюють , я ж не проти . Лиш би з роботи поменше відпрошуватись заради всякої єрунди
-
Ну не кажіть так. От працюєте Ви, наприклад, на заводі в Murray park, а поселитись в St. Vital. Весело буде?)) Щоб річка, парк балончик, то я так живу. За будинком струмок, вздовж нього кілометри пронулочної доріжки і кілька хвилин їзди до Ассінібойн парку. Якщо Захід Вам підходить, напишу які будинки тут можна глянути
-
Вінніпег
-
Підскажіть україномовного бухгалтер або російськомовний?
-
До Вініпегу 2 березня з концертом приїзджає Гердан-театр
-
У них в інстаграмі є в шапці профілю закріплене посилання, а так організація від Kazka entertainment
-
Підходить 😄👍то шо треба
-
Вітаю друзі, підскажіть будьласка імміграційного консультанта, бо була у різних, та все говорять по різному. Хочу податися на пр, тому якщо знаєте дійсно професійного консультанта, будь ласка напишить мені в комменті, дякую заздалегідь, та гарного дня!