Українська Манітоба
-
Тепер буде частіше
-
приходили на роботу і шукали призовників і в квітні 2022 року. З автоматами
-
Мої співчуття , дійсно . Ви за чоловіка на мейпл писали ? Якщо так - то це ж жопа , навіщо так страждати? У чоловіка робота жопа , у вас - жопа . Особисто я у Канаду приїхав, щоб не було такого піздеця, щоб не сидіти с закритою пелькою, як весь Китай сидить (я до цього там працював 7 років) . То так ніяка Канада не буде радувати, коли 80% свого часу людина знаходиться у місці , яке її обʼюзіт . 6 місяців відпрацюйте , та біжіть . А вже після , - репортте таких кончених керівників та тут дайте огласку , щоб народ знав , куди не треба іти .
-
Запрошую на роботу аніматором талановитих, активних, енергійних та веселих дівчат та хлопців. Вимоги до кандидатів: - Вміння створювати веселу, позитивну атмосферу; - Вміння ладнати та знаходити спільну мову з дітьми; - Відповідальність, пунктуальність, доброзичливість, добре поставлене мовлення, енергійність та творче мислення. - Вміння імпровізувати та підлаштовуватися під дитячий колектив. Обов'язки: - Працювати у костюмі казкового героя. - Проводити анімаційну програму на дитячих святах. - Працювати зі сценарієм та реквізитом. - Знання іноземних мов вітається. За деталями - пишіть у приватні повідомлення.
-
Головне профіль нормально забити під бажаєму вакансію.Відсотків 80-90% первинних резюме відсіє ATS. Типу треба скіли підганяти під умови вакансій. Додатковий плюс закінчив школу і це не жарт. Водійське посвідчення, сертифікати і т.д. Оверкваліфікація (вища освіта і т.д.) на початкові позиції уже не плюс
-
Я, звісно, не знаю вашої ситуації і як саме ваш шеф вас дискримінує. Але ви можете поскаржитись, або хочаб звернутись за консультацією до The Manitoba Human Rights Commission. Щоб просто розуміти які є опції. Щодо історії про звільнення канадців, ви з ними спілкувались після цього? У мого чоловіка був кейс на роботі, коли співробітник поскаржився і потім його нібито звільнили одним днем. Звісно розмов було багато серед співробітників. Потім столо зрозуміло, що співробітник дійсно поскаржився щодо оплати, якщо я не помиляюсь, сказав, що піде до Manitoba Labour Board, роботодавець хотів домовитись. В результаті співробітник пішов, а роботодавець виплатив компенсацію, якось так….
-
Семье сумасшедших канадцев, переехавших на россию с 8 детьми, заморозили счета на рашке. Семья не может купить продукты, оплатить счета и перевести деньги. Для этого нужно обосновать доход — что, по словам иностранца, невозможно. Семья открыла счет в сроссии и переводила на него деньги с продажи жилья в Канаде. Теперь денюжки будут конфискованы. Не исключено, что главу семейства посадят за "преступные схемы". В видео жена Аренда рассказала: — Ладно, это было очень тупо, я очень разочарована в этой стране в данный момент. Я готова прыгнуть в самолет и уехать отсюда. Мы столкнулись с первой загвоздкой, когда нужно задействовать логику в этой стране. И это очень и очень расстраивает. Фейк чи ні? 😂
-
Як тільки сніг падає, пробки стають ще більшими