Українська Манітоба
-
Та бо проперті менеджер мозг робить . Каже шо адреса мого банку має бути в Вінніпезі 🤯. А я не врубаюсь , яка їм різниця
-
Це не мрія, а проста справедливість. В Україні у всіх залишилось багато родичів яке взмозі виїхати.
-
Ні, а нащо?
-
Цей transit можна змінити?
-
З одної сторони це погано, а з іншої кожна економіка світу розглядає людей як ресурс.
-
Державний апарат, друже, хоче тебе завернути додому, бо ми зараз є ресурс, а ресурсів ой як не вистачає
-
Хороша ідея. Дякую
-
Ні, не має 🙂 Підіть в банк і візьміть войдчек з штампом. То може відчепитися.
-
Ну оце зараз серйозно ? Справедливість? … мені б стільки оптимізму
-
Можливо закон ще допрацюють, потрібно мати хоч якусь віру в державний апарат.
-
База, годі й казати щось
-
Ще раз- цю норму не в одному коментарі не згадують. Тобто до неї нема не яких питань і правок по ній не буде. А буде ось шо - 1) Консульским установам нададуть обов'язок вести облік - але згідно закона про Про військовий обов'язок і військову службу - щоб вас взяли на облік Вас повинні визначити за станом здоров'я чи годині ви до несення служби чи ні. Ось і будуть давати повістку на проходження ВЛК - нарячи у Консульстві а пошлють за місцем проживання до України. А теперь є ще один законопроект за яким відмова проходити ВЛК прирівняні до ухиляння від мобілізації що е кримінальною відповідальністю. От таке і буде. Бо на це ні хто не звертае увага від слова зовсім. Бо там всього 1 пункт змінили і все....
-
Саме так і є, у мирні часи ресурсом є робоча сила. Коли йде війна, ресурс - це люди. І не їх спроможність працювати, а спроможність вмирати за вітчизну
-
Правильно я вас розумію, що можна просто самій порахувати, скільки за рік було витрачено на рент і не брати виписки від лендлордів? У мене просто був півроку один, півроку інший лендлорд, другий, я впевнена, що все дасть, а от перший - не без заскоків, там трохи дивна така компанія. Обидва знімали плату автопейментом, видно, кому пішли гроші. Якщо буде аудит, можна взяти виписки з банків і знову не чіпати лендлордів, так? Є пробіли в цій бездоганній схемі?)
-
Депортувати може і не депортують, але от чи продовжать статус з яким можна буде працювати… оце хз