Українська Манітоба
-
Народ хто летів через Париж ? Там аеропорт вночі працює ? Чи закривають термінали на якийсь час?
-
Всім привіт, підкажіть якісь популярні сайти типу нашого олх, де можна купити вживанні речі, телевізори, ноутбуки? Дякую! За фейсбук маркетплейс знаю.
-
1. Щоб одружитися в манітобі треба придбати marriage license на себе, не більше ніж за 24 години до шлюбу - це типу документ, який підверджує, що ви легально можете вступати в шлюб. Ось посилання, я б їм дзвонила/писала б і питала, яким чином ваш foreign divorce certificate (рішення суда) повинно бути перекладене, апостіль-шмапостіль, оце все vitalstats.gov.mb.ca/getting_married.html 2. Для кредиту на житло у вас питають сертифікат про розлучення? Це новина, у мене не питали )) Я самостійно без всяких мущщін взяла моргідж колись, і так само самостійно його ось рік тому перефінансувала на нову суму. Дивно, що у вас питають, хз.
-
З Днем Святого Валентина, корінні і не дуже Манітобці!
-
Пишуть про все не так , та все не те це ті що приїхали з Європи і ті що пороху не нюхали від 24 лютого , а програма розрахована на допомогу українцям які постраждали від збройної агресії Росії проти України . Ще раз наголошую , що порівнювати теперішню Україну з Канадою не можна тому що на батьківщині кожного дня падають ракети і лінія фронту на тисячі км. де гинуть військові і мирні жителі , а тут ми мінімум не в бомбосховищі при свічці сидемо.
-
Тихіше, про це тут «заборонено» говорити)))
-
Ukrainian Canadian Congress - Manitoba English Ukrainian Translators required. UCC Manitoba is looking for volunteers with good English and Ukrainian language who can help at the Provincial Reception Center (aka The Hub) for newcomer Ukrainians. The volunteer interpreters will be supporting Ukrainians in booking immigration medical exams by phone (phone there) and sharing information on how clients can book their own appointments. Training and instructions will be provided. This short-term volunteer opportunity is on February 15-16 and February 19-21. Volunteers are needed from 9:00 AM to 5:00 PM daily, but people can volunteer for as many hours as possible. The reception centre is located in the Best Western Plus Winnipeg Airport Hotel (1715 Wellington Avenue). If you can help out, please contact UCC Manitoba at [email protected]. Thank you! Дякую!