Українська Манітоба
-
-
А не підкажете фото на PR прикладаються одразу чи коли аже разглянуть заявку і зпросять додаткову, коли PR буду схвалено (тобто через місяці)?
-
Доброго дня. Тим хто лиш приїхав і буде відкривати рахунок в банку, то можу скинути реферальне посилання від банку СІВС. Якщо по рефералці реєструєтесь, то вам на рахунок 50$ буде зараховано. Кому цікаво, то скину посилання в приватні (бо там тільки 10 можна, щоб було ще активно)
-
Як де. Можливо що будете чекати рік і більше десь. Інколи з'являється місце і можуть написати вам через місяць... Ми знайшли садок для сина 3.5 років за місяць( випадково знайшла- хтось із дівчат написав у чаті). В групі на фейсбуці часто публікують про вільні місця в садочка домашнього типу.
-
Зараз стало питання про подати, мав подработку у вечері у DoorDash на арендованому авто (лизинг) - 1) на сайті DoorDash вказано шо вони не яких документів для податків не дає. 2)Питання чи можу я вказати дохід та витрати на аренду та паливо і як це зробити. Дохід до 1000 за рік. 3)Але машину також використовував для поїздок на основну работу та з роботи ... як тепер розмежувати де є підробкою а де для особистого використання. У кого так було як робили. Чи може воно того не варте... та просто не вказувати.