Українська Манітоба
-
Скажіть ким ви грали у тімі, я скажу вам чи ми друзі чи ні 😂 Тіма ПКшніков? 😂 Я коли дивився якийсь там перший чи другий відос того суботи спартака, де він каже , що грав у ЛА2 за дашерщіка- то я відразу виключив і більше не дивився . Який лікар буде з дагеря криси? 😂
-
How will I receive my referral reward? Once your friend has met the qualifying criteria for their referral reward, we’ll deposit your one-time reward in your CIBC account within 30 business days. Note that your account needs to be active and in good standing.
-
Вітаємо, Ornella 🌺! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Доброго дня. Плануєте придбати авто, запрошую відвідати Cadillac. Тут є великий вибір хороших авто. В наявності користуванні автомобілі та нові. По всіх питаннях проконсультую українською чи польською а можу й англійською😁Підберемо саме такий автомобіль який Вам потрібно. Для отримання кредиту вам потрібно перебувати у Канаді більше 5 місяців та працювати мінімум 3 місяці. І саме там я й працюю механіком, тому можу й допомагати з обслуговуванням автомобіля😉 Буду радий допомогти та бути Вам корисним. До зустрічі, Олексій🇺🇦🇨🇦 Jim Gauthier Cadillac +1 (431) 294-0181 2409 Mcphillips St., Winnipeg
-
де саме? чому офф закинула?
-
починав на старті классіку
-
рогу на 60 кинув, вже на БК не пішов. а от в WoTLK залетів, але ж нема з ким
-
oooo, 1.12 донат є?