Українська Манітоба
-
Дякую за пораду, які дані потрібно вписати у лист?
-
Вітаю друзі, Чи є хтось серед вас, чи ваших рідних хто буде летіти з Варшави у Торонто 7 березня об 17:00 годині?Відгукніться будь ласка, шукаю партнера для свого батька, який буде летіти сам і раніше ніколи не літав. Щиро дякую!
-
Реєстрація бізнесу в тій країні не потрібна, якщо це просто житло на здачу. А ось реєстрація бізнесу в Канаді має зміст. А в цілому дуже багато нюансів- де саме це житло, різні країни мають різні правила по сплаті податків, плюс буде залежати чи та країна має угоду про подвійне оподаткування з Канадою.
-
Як варіант можно ще інвестувати в себе, в свою освіту, це теж довгострокова інвестиція і в подальшому може принести непогані дивіденди;)
-
Приват взагалі автоматично дає виписку Просто вибираєте за який термін часу потрібно, яка саме виписка (тільки доходи, повна, деталізована чи ще там якась) і якою мовою
-
-
Насамперед, Турцію. У мене перед очима є просто приклад моїх друзів, які побудували дві квартири в Аланії в 300 метрах від моря. Я знаю деталі по 2-кімнатній на 90 метрів. Вона їм обійшлася в 60 тисяч євро протягом 2 років, перший внесок 15 десь, і 45 вони платили до отримання ключів, поки будувався дім, отримали ключі в кінці 2022. Управляюча компанія здає повністю готову квартиру під ключ за заздалегідь затвердженим дизайном. На момент здачі ця квартира вже коштувала 100 тисяч євро, зараз десь 250. Вони там зараз живуть, але гіпотетично могли здати її в рент і тоді управляюча компанія платить їм фіксовану суму щомісяця, на орендарях ще сама компанія щось заробляє. Зараз таку квартиру за 60 тисяч, звичайно, вже не побудуєш, зараз це 100-120, але алгоритм і пропорції от такі - особливо пропорція здорожчання. Турція продає житло нерезидентам, для цього нічого не потрібно додатково. Це той приклад, який я наживо знаю. Ще подібно наче можна купити квартиру в Чорногорії теж на морі, але тут не знаю подробиць. Якщо бачите мінуси в цій схемі, було б цікаво. Я бачу тільки небезпеку землетрусів, але ця небезпека не в усіх регіонах є.
-
No name butter 🫣