Українська Манітоба
-
Там є гайд у кожному беі прямо на стіні англійською, що за чим та для чого використовувати. Рекомендую почитати перед тим як мити авто Я би поставив його у вишчий приорітет ніж рекомендації виробників авто.... Бо це рекомендації виробників мийці авто :)
-
Якщо ви закриваєте приплив мігрантів і починаєте інтенсивно інвестувати в житло, то що відбувається?
-
А який поріг входу?
-
Як варіант - інвестиції у канадські приватні Real Estate Investment Trust (REIT). Проектований дохід до 20% річних, якщо інвестиція у будівництво нових забудов у Торонто. А будівництво там йде шаленими темпами. За 4 роки - подвоєння капіталу. Так, ризик також є, але в Канаді, країні, яка є економічно стабільною і де є різні механізми захисту бізнесу.
-
Я припускаю, що вони це зроблять, бо коли 20% економіки припадає на real estate і фактично, якщо б не real estate, то ми були б в серйозній рецесії по показниках, то це не є показником здорової економіка. Я вже мовчу про 107% debt to GDP ratio. Думки в голос, добре, що ми живемо у Канаді, а не в Північній Кореї.
-
Це рекомендації від виробника саме професійної авто хімії для мийок. Бо на мийці можуть написати що завгодно для своєї вигоди. Це як заміна мастила у акпп, виробник автомобіля пише що мастило не повинно мінятися, а виробник саме цих акпп по регламенту рекомендую заміну кожні 60000км.
-
Дивимось кількість іммігрантів за останні 23 роки. Швидкий ріст кількості у 2021-2022 роках пов"язаний з різким зменшенням іммігрантів під час ковіду. 2022-2023 рік - додайте сюди також 220 тис українців, які додались до звичних півмільйона на рік. Консерватори не можуть зменшити кількість іммігрантів. Консерватори Канади - це не республіканці США, слава Богу, зі своїм божевільним Трампом. Консерватори не зупинять імміграцію в Канаду. Саме консерватори, наприклад, запустили систему Express Entry на початку 2015 року.
-
Це інвестиція тільки у тому випадку, коли навколо сприятливий клімат. Якщо ж ринок нерухомості чи ренту стабільний чи стагнуючий, то це «мертва» інвестиція. ROI такий собі. Але кожному своє.
-
Центральна і Південна Америка лякають своєю гарячою кровʼю, імпульсивністю та хтозна які у них там закони)
-
Звісно бачив, сподобалось так як я описав набагато більше, ніж наносити піну на мокре авто і дивитись як вся піна стікає на підлогу не встигаючи зробити своє діло. У всім відомому Ютубі достатньо відео від всесвітньо відомих детейлинг студій саме з таким порядком мийки як я озвучував. А далі вже кожен для себе обирає.
-
Навіщо інвестиції в Албанію чи Туреччину?) якщо є Коста Ріка близько. Багато знайомих зараз там будують будинки маючи власну оселю тут
-
Це не зовсім так. Це в будь-якому разі інвестиція. Якщо ринок в даний момент стабільний і ви не заробляєте на вашій нерухомості, а тільки витрачаєте на неї, ваш актив тимчасово стає активом з відʼємною рентабельністю, але це все одно актив. ROI не єдиний показник ефективності інвестицій, активи можуть нарощувати в вартості і не даючи доходу прям зараз
-
Залежить від ситуації, в Україні в людей на окупованих територіях актив з відʼємною рентабельністю вже як мінімум 10 років.
-
Ну ринок частіше коливається, не раз на 50 років все ж)