Українська Манітоба
-
Трохи політики нам в хату;) Данія 🇩🇰❤️ respect! Да вибачать мене чоловіки, але виглядає так що жінки мають більше політичну волю на сьогодні. 🤗 Данія передасть Україні всю свою артилерію Прем'єр-міністерка Данії Метте Фредеріксен, заявила, що її країна передасть Україні всю свою артилерію і закликала європейські держави передати ЗСУ боєприпаси та системи ППО, оскільки вони їй зараз потрібніші. "Лідери країн Європи часто кажуть про проблеми з виробництвом зброї, називаючи їх причиною, що не дозволяє збільшити постачання допомоги Україні. Проте зараз вони відкривають нові оборонні підприємства на перспективу", – наголосила очільниця уряду Данії. Прем'єрка зауважила, що у дискусіях на Мюнхенській безпековій конференції недостатньо проступає невідкладність передачі Україні тих озброєнь, які їй потрібні зараз. ✅підписуйся на Ukraine NOW
-
Дякую! Тут також дивилися і дивимося
-
Доброго вечора! Підкажіть, будь ласка, чи раптом хтось знає, хто здає житло? Шукаємо однокімнатну квартиру. Багато куди телефонували, у компанії зверталися, поки не знайшли. Тому питаю, якщо б так хтось мав контакти де здають, поділіться, будь ласка. Дякую!
-
Спробуйте пошукати і двохбедрумні. Не відфільтровуйте їх одразу. Суть у тому, що вони бувають майже за ту ж ціну що і однобедрум, або не значно дорожчі. Може бути різниця в 50-200$. Бо однобедрум хороший зараз дуууже важко знайти. По собі знаю
-
Дякую!
-
Доброго вечора! Перебуваємо зараз за межами Канади. Перше питання: Чи можливо податися до 31.03.2024 на продовження wp ще на 3 роки за межами Канади? Друге питання. У мене wp та паспорт до 2026 року. Подалася на виготовлення нового паспорта. Якщо продовжимо wp чоловіка на 3 роки, оскільки його паспорт до 2029 року, то із закінченням мого wp у 2026 році мені продовжать до 2029 року за новим паспортом за чоловіком чи ні?
-
Доброго дня. Звертаюсь хто в Манітобі. Мій син хоче приїхати до Манітоби.Порадьти гарний город для отримання ПР і надалі постійного проживання. Може хтось мае досвід .Ми з сином, півтори роки проживаємо в Монреалю. Син мае гарну англійську.Гарної освіти не мае. Підкажіть будь ласка. Дякую.