Українська Манітоба
-
Шукав через Ківі, купував напряму в авіакомпаній. На коли Вас цікавлять квитки? Можу допомогти з пошуком
-
🚘Авто а оренду🚘 🧭Адреса- 2140 McPhilips Unit 8 🇨🇦Вінніпег- Манітоба ✅ Оренда щоденно ▪️6000 км/міс ліміт ▪️Від 37/47/57 / день , залежить від року авто. ✅UBER, DOORDASH, UBEREATS, SKIP THE DISHES ✅ Можна платити за пів місяця ✅ Страхування входить ✅Мінімальний строк оренди - 3 дні - для денних ✅ Мінімальний строк оренди UBER - 7 днів 📞204-291-6395 Дмитро Telegram- @win_uber
-
Доброго дня, будь ласка, підкажіть, я планую приїхати до Вінніпега приблизно 27 або 28 березня. І у зв'язку з чим у мене є кілька питань, якщо хтось знає відповідь то будь ласка поділитеся. 1. Чи заселять мене до готелю на 30 днів? 2. Чи зможу податися на федеральну допомогу 3000 доларів, коли відкрию рахунок у банку, у квітні? 3. Чи зможу в квітні отримати син номер, медичну карту в українському приймальному центрі? 4. Чи змогли я безкоштовно пройти мед оглядів у квітні? 4. Чи зможу я обміняти у квітні права та купити за знижкою проїзний квиток на автобус? Дякую за інформацію друзі.🙏
-
Вітаємо, Anna Bogdanova! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
у зв'язку з переїздом продаємо: - диван кутовий (трансформується у двоспальне ліжко) 500 cad - кухонний стіл + 4 стільці 100 cad - набір посуду 30 cad - килим 170*240 см 70 cad все з Ikea, в гарному стані, забирати район Garden City. Фото та деталі в особистi
-
Але пам'ятайте, що той наставник є волонтером, а не особою для вирішення щоденних питань. Якраз через те, що люди масово турбували волонтерів з різних побутових питань по 10 разів на день, багато хто відмовився бути ментором. Роль ментора - помогти із резюме, неворкінг, помогти порадами інтегруватися у місцеву комюніті. А не вирішувати питання із банком чи перекладати на апойтменту у лікаря.
-
Ну типу так
-
Вже ні, лише можуть ваучер запропонувати на наступні покупки
-
Не знаю, чи є зараз, але позаминулого року у КУКа була програма з менторства. Ти заповнюєш листочок, що тобі потрібний ментор і волонтер з КУК бере тебе як би під крило. Я так знайшла друзів, ми з моїм волонтером та її родиною дружимо весь цей час і навіть вже з їх собакою дружим теж) це дуже допомагає, коли ти тут не зовсім один на початку