Українська Манітоба
-
Мій улюблений магазин. Всі меблі купила там. Бо в інших дорожче або я не знаю чого чекати, а в Ікеа вже знаю. І ще дуже зручно було вибирати віддалено. Я жила до Канади в країні де є Ікеа, то пішла і навібирала собі, напробувалася, а в Канаді вже швидко купила бо знала що
-
Та ну. То від мене далеко. Меблі в Юску всі що треба знайшов. А за хот-догом краще в костко. То від мене не далеко. Зразу й бак залив
-
То ви в Юску не були. Дійсно хороший магазин. Я там 31.12.2022 робив закупи у новий канадський дім. Вони, власне, жовті цінники змінювали на звичайні і я встиг до тої заміни(майже 400$ різниця на дивані при звичайній ціні в ~1600)
-
Дійсно раджу. Досить гідний магазин. Там і постіль, рушники, тощо. Якщо дружиною - то намагаюсь оминати даний магазин - тільки раз змогли вийти з нього з порожніми руками, та й то, тільки коли я боковину у них міняв, а вона сиділи в той час в авто
-
Безкоштовно
-
Будь ласка не дублюйте повідомлення у двох чатах.
-
Наслухалась різного про ці напади, і розумію я яка любить гуляти, ходити пішки,вивчати нові місцевості потрібно буде тільки з чоловіком їздити, робота, школа, садок і дім🤔 А як з дітьми гуляти? Напишіть будь ласка гарні райони щоб вийняти житло щоб можна було з дітьми вийти в магазин і не боятись. Дякую.