Українська Манітоба
-
Ну мабуть якщо не має боргу по податку, то тільки він втрачає бо не отримує tax return
-
Незрозуміло саме які побоювання? Ніхто нікого не вижене через податки..
-
Новоприбулі усі, як я розумію, побоюються проблем з таксами. Все через ненизьку можливість отримати канадський чоботом під одне місце і не отримати PR у разі якихось проблем з податками чи т.і. А місцевим, принаймні, з моральної точки зору легше і нікуди ії ніхто не вижене
-
Подача декларації не тільки про повернення податку чи сплату податку, а й автоматична реєстрація на різних федеральних програмах. Щорічне автоматичне оновлення реєстрації у Pharmacare залежить саме від вчасної подачі податкової декларації. Без наявності декларації за кілька років неможливо взяти іпотеку. Ну таке... Не кожному треба, бо можна і за кеш житло купити. Якщо він платить податки "по максимуму", то скоріш за все йому б щось повертали податковими кредитами.
-
Дуже НЕ рекомендую новоприбулим так робити, як мій бойфренд 😂 І не тільки через return, а через те що при розгляді/подачі на ПР або громадянство ваші records будуть перевірятись. Ну і при купівлі дому, наприклад, треба буде notice of assessment (мій бойфренд цього не має в принципі 😂)
-
30 квітня
-
На коханців черга є? Мене запишіть, будь ласка ))