Українська Манітоба
-
Якщо ви свідомо кажете громадянину якоїсь держави, що його держави не існує (що не так), і що насправді держава, яка визнана офіційно терористом є головною, при тому що ця держава напала на вашу, вбиває людей зараз і т.д.., то ви свідомо хочете образити людину. Звичайно можна сказати, що вони не знали, що ображають, бо їм це не сказали. Ну тому в таких випадках варто у відповідь сказати, щоб не говорили так більше, бо це ображає вас.
-
Ну от власне я зараз там)
-
Ви маєте на увазі різні організації, в які направляє welarc чи різні організації окрім welarc? Питання не в тому, що я не ціную безкоштовні курси, у мене просто такий графік роботи (декількох), що мені крім лінковської програми, де все на самовивченні плюс півгодини з інструктором щотижня, більше нічого не підійшло)
-
Вітаємо, София Орлова! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
Вітаємо, Ton Tymko! Нагадуємо про правил нашої групи: 1. Спілкуємось української або англійською 2. Поважаємо один одного. 3. Ні спамі, рекламі, фейкам. Корисні лінки: Ukrainian Canadian Congress - Manitoba Імміграція до Манітоби (Телеграм) Українська Канада (Facebook) Українці Манітоби (Facebook) Українська Канада (Facebook)
-
В трусах найгарніша )))
-
Сподіваюся, що ні. Бо сказала, що пательнею прикладе до писку, якщо що )))