Українська Манітоба
-
в айфоні є опція видалити е-сім, а в пошті у мене є qr-код до неї, щоб встановити заново. я думаю, це так робиться. але ще буду уточнювати
-
о, перенос київстаровського є-сім це біль, тому що у київстару немає переносу є-сім... для "переносу" треба купити нову фізичну сімку, прив'язати до свого номеру, а потім вже знову зробити з неї є-сім edit: принаймні так було пів року назад коли читав про це
-
Ну це все ж дуже суб'єктивно, кожному своє) У мене просто до першого айфону в Канаді завжди були флагмани Poco i Xiaomi, я звикла, щоб була лопатка така велика і щоб пальцям простір був)
-
так можна ж запросити через додаток київстар, ні?
-
На старт - норм.
-
у мене в Канаді була фізична картка, я її переробила під електронну
-
мені здається, що ні... але я не пам'ятаю, я її на цей айфон зробила електронною чи на попередній телефон. думаю, що на айфон
-
Норм для чого і для кого? Якщо у вас жінка не працює і 3 дітей, то не норм, бо не зможете утримувати таку сімʼю на ці гроші. Якщо ви без сім’ї тут чи обоє з дружиною працюєте, то норм на початок.
-
Київстару в будь-якому разі можна цілодобово подзвонити і вони все розкажуть. Я відкладала переробити сімку на нову десь місяць, мені здавалося, це складно, але я подзвонила їм серед ночі і вони мені все пояснили за 40 секунд. Я тоді ще трохи поплакала, бо різко захотілося додому і ностальгія за 20-хвилинною доставкою Сільпо розірвала мені серце)
-
Ви праві, я помилялась. Щойно говорила з Київстаром, тільки фізична сім і ніяких інших варіантів. Мені здається, це привід перевести монобанк (якщо у когось є) на канадський номер, бо якщо телефон з електронною сімкою не дай боже накриється, відновити доступ до монобанку без номера буде складно
-
Ейфелева вежа засяяла синьо-жовтими кольорами! 💙💛 На знак солідарності з українським народом кольорами нашого прапора підсвітили знакові будівлі. Зокрема, будівлю МЗС у Парижі та Палац Європи у Страсбурзі.
-
Доброго дня! Підкажіть будь-ласка, якщо робити трансфер коштів з TFSA рахунку одного банку на TFSA рахунок іншого банку, це може бути розцінено як withdrawal?