Українська Манітоба
-
Саме так Відкрили можливості але через дуже сумні події Я спробую, бо мав спробувати, не пробачив би собі якби не спробував Подивлюсь, шукаю роботу в Вінніпезі, але поки сумно, через вади здоров'я не можу фізично тяжко працювати з вантажами, тому велика частина вакансій не підходить А там подивимось, не знайду - повернусь
-
Але ви прекрасно розумієте що більшість каналів це просто «хайп», а експертами зараз стали майже всі :)
-
Зараз ідеальний момент імміграції але через трагічні події.
-
Або людей які тільки недавно приїхали сюди.
-
Холодно так, ну ми розуміємо куди їдемо, так?))) Робота, складно бо тільки приїхали, не має ні досвіду у Канаді ні їх бакалавра, тільки все наше А є що й мови не має Треба дуже старатися Місяць живёшь та й кормлять, волонтери допомагають Безкоштовно зміна прав та мед огляд Це все переваги, а далі дивитися Пам'ятайте ідеальних місць не має
-
Хейт Вінніпега весь час
-
Холодно.
-
хейт - це суб’єктивна оцінка😉, а більша частина відео - це дані з різних ресурсів стосовно конкретних показників - середній рівень зп за рік, мінімальна зп, податки, вартість оренду, кримінальна статистика…) В Манітобі є багато плюсів, особливо якщо говорити про адаптацію На Каналі є відео окреме про провінцію - раджу і його подивитися)
-
Це такий екологічний тренд останніх 5-7 років, в т.ч. в Україні. Серед, скажімо так, прогресивної і свідомої молоді вважається абсолютно неприйнятним носити речі з натурального хутра.
-
Людоньки комусь потрібні іграшки? Віддам безкоштовно. Забирати в south st vital на st Anne’s rd. Нам дісталося від канадців але ми вже прикрасили ялинку. Іграшки скляні, забрати треба сьогодні або завтра будь ласка
-
Do you mean that ukranians in Manitoba can't talk about computers?