Українська Манітоба
-
А я купив електропіаніно в розстрочку на 3 місяці під 16 відсотків. Канадці обдурили хохла пустоголового.
-
Знайшов. Техніку поставити спочатку треба, а потім вже сам якось.
-
Про що мова, обдурили, шкури зідрали... Як правило всі умови завжди прописані, якщо читати. Кожен виходить зі своєї ситуації. Як не маєш кредитної чи роботи, то погоджуєшся на більший відсоток, тому що не маєш виходу. Але потім кричати, що обдурили, ну це якби не зовсім коректно.
-
Ми брали нового плагіна тусона за 5%, але це було рік назад, і я вже з дилером 12 років. Щодо страхування, то з -40% виходить $135 на місяць.
-
Це взагалі нормальні авіалінії, так? Вони дійсно існують? Я зараз беру квитки і трохи дивно, що не чула про них раніше
-
Дякую! А не знаєте, якщо купуєш квиток з України, податок рахують чи ні? Мені треба, щоб компанія оплатила з України ці квитки
-
9,99%
-
Ми користувались їх послугами лише раз,все було добре.
-
Вони нормальні, лиш недавно у Вінніпегу появились. Купіть собі ваучер на 500$ на них за $450 в костко
-
Ну не зовсім так . Поясню . Доволі часто бачу рекламу з оферами типу «no hidden charges” . Чому ? Значить таки буаають якісь приховані платежі. Це звісно не шахрайство в прямому сенсі (все написано в контракті мілким шрифтом) та все ж … Тому і пишуть люди про «обдурили»
-
та звичайно, але я ж заходжу з Канади) дякую дуже, розберемся
-
Не знаю, не можу підсказати, пробували на вебсайт заходити?
-
Дякую дуже ❤️
-
Цього тижня пропоную вам переглянути «Твої новини Calgary» трішки в іншому форматі. 🇺🇦Головна новина - 24 лютого 🔥5000 українців 🇨🇦І підтримка нашого міста Буду вдячна за поширення відео youtu.be/GxZdvRR4RkQ?si=n8phxrLuFSB1RyCt