Українська Манітоба
-
Я колись ремонт в своїй квартирі робила в Києві, була і гарна стеля і класне світло, всю душу і купу грошей вклала в ту квартиру. А потім 24 лютого, як поїхала на 3 дні, так і досі не повернулась… тепер живу в дерев’яному таунхаусі, і світла менше і стеля не така гарна, але тепер мені такий варіант більше довподоби. Не хочеться більше привязуватися до нерухомості і вкладати стільки сил в це
-
Можливо якщо ця думка масова і люди там працюють і бачать процес з середини, якась доля правди в цьому таки є , не знаю)
-
В Канаді є можливість купити житло абсолютно у всіх, навіть на низькооплачуваних посадах. В той час в Україні, якщо заробляєш мінімум і не крадеш, такоі можливості не має.
-
Або амоксицилліну) я позичила амоксициллін, коли мені був терміново потрібний і тепер у мене борг по амоксицилліну, тому що у людини була остання упаковка і я хочу їй повернути, щоб про всяк випадок був, мало що. У мене ще ніколи не було антибіотичного боргу ні перед ким в житті до Канади PS: я гляну, можливо, у мене вдома є доларен, я помилково привезла ліки зі схожою назвою
-
Дякую 😊