Українська Манітоба
-
Та зрозуміло
-
А то, Анна, це вам не крошка на стелі яку і зубами не відгризти😂 Ну принальні мій чоловік ледве її зняв, біднятко намучався 🫣
-
Ні, в цій ситуаціі завдяки своєму контакту україномовного працівника ви могли мати преференції, які не входять до вашого контракту і мали б, якби людина там працювала досі. Контракт, якій ви підписали, не прочитавши, не передбачає цього. Земляки тут ні до чого, прочитати контракт і розібратися мало сенс на самому початку
-
В старих будинках тут дуже низькі стелі. Я не одразу навіть помітила, лиш коли ялинку ставила, просто за рахунок досить великих площ та великоі кількості вікон це не помічається. Часами нижче, ніж в украінських хрущовках. А натяжні стелі зʼїдають ще шматок, тому дійсно дивно було б іх тут бачити.
-
Я в загальному. Про особливості ремонтів і взагалі ставлення до того. Я знімаю непогане житло як по канадських мірках, але перше враження було - хата-мазанка 😅. Ну і часом дивишся в оголошенні - renovated , а це значить , що просто по старій фарбі новою помазано. Але якщо чесно - воно якось так все одно зараз стало). Можна зробити, звісно, краще, але вбиватися за італійську штукатурку як в Україні я б точно вже не стала.
-
Це правда, але не критично. Не настільки низькі, як у Європі. Там можуть бути і 195см стелі.
-
І тим не менш ті будинки будуть добрі на 100 років :)
-
Загалом так. Якщо раптом відбувається якийсь аудит і податкова приходить до вас з питаннями, то ви повинні мати пояснення, звідки ті гроші. Тому я й написала, що якщо це ваші заощадження, подарунки, допомога родичів - це все ок. Якщо ж ЗП - то необхідно декларувати.
-
Якщо без приколу, то я сплю на підлозі майже все життя. Ліжко яке мені дав лендлорд я сховав.