Українська Манітоба
-
Хай їде до мене додому, буде кому в голову постріляти
-
⚡️Стрілянина у Гімлі: Муніципальна поліція Манітоби розшукує підозрюваного Після інциденту зі стріляниною у Гімлі, муніципальна поліція Манітоби відправилася на пошуки підозрюваного, відомого мешканцям будинку. Підозрюваний, який приїхав до чужого будинку, розпочав стрілянину, а потім втік з місця події. У зв'язку з цим усі школи та муніципальні будівлі були тимчасово заблоковані в цілях безпеки. Зараз поліція зосереджується на патрулюванні району. Мешканців закликають бути обережними та негайно повідомляти поліцію про будь-яку підозрілу діяльність. Щодо місця призначення підозрюваного, відомо, що він може виїхати до Арборга на білому Dodge Caravan. Щасливо, ніхто не постраждав у цьому випадку.
-
З 1 квітня 2024 здається кімната (розрахована на 1 людину, яка не палить) біля університету Манітоби. Другий поверх. ₴500.00 на місяць. Всі комунальні послуги та інтернет включені. Подробиці в пп.
-
Про «чому немає світла в залі» мені розповіли таке: Корочє, в ті давні часи pot lights (це лампочки, як сучасні, які прям внутрь стелі монтуються і не висять, а врівень зі стелею сидять) були супер-мега-дорогим задоволенням. І самі лампочки були ще галогенні, і вони б грілися і треба було б спеціальний кожух для них - коротше, це тоді було дорого і не практично. Щодо люстр, то їх не робили в залі, бо: - люстри доступні для купівлі в ті часи були, і я цитую мовою оригіналу бггг ugly as fuck. Ото в спальню таке одоробло ще норм було б, а в залу - не гарно, типу - якщо завісити в залі одну велику люстру, то з огляду на те, що зали тут великі по площині, це повинна була б бути одна досить потужна люстра - ну і якщо джерело мощного світла одне на кімнату і незмінне, то це обмежує простір міняти розстановку меблів/ТВ так, як заманеться І оце через оце все було модно и прийнято освітлювати зал за допомогою напольних ламп по вуглам кімнати, або біля дивану, або на стольні лампи біля дивану тощо. В сучасних домах одразу монтують pot lights в залі в тому числі, бо це тепер дешева і доступна технологія.