Українська Манітоба
-
Всі окрім паркінгу. І подача повністю онлайн
-
Так
-
Читав також про це. Але друг там жив. І каже дійсно дуже гарні апартаменти. Переїхав він дуже далеко з Канади . Сам нещодавно дивився там квартиру. Дуже просторо
-
Нещодавно подався на однокімнатну. Зараз чекаю зворотнього зв'язку з лендлордом 🥲
-
Доброго вечора) В когось дитина вчиться у школі Kelvin High School. 155 kingsway? Підкажіть будь ласка, як там загалом навчання? Подобається дітям?
-
Або у Grant park High School?
-
Winnipeg, Manitoba Здається трьох кімнатна квартира з 1 квітня , 181 Balmoral -знаходиться на західному Бродвеї поруч з лєджислейтів, контракт на рік , вода та опалення включно , пет френдлі , лєндлорд дуже лояльний до новоприбулих не потребує історії оренди та пруфів наявності праці, дэмедж депозит -пів місячної оренди . Місячна оренда - 1800 Онлайн тур квартири: tour.metareal.com/apps/player?asset=65e0ebb2-1f86-4558-93a9-eff9ae257869
-
Працював у Kelvin High School - flagship school в дивізії тій
-
Порадьте, будь-ласка, апартаменти для ренту 1 бедрумної квартири в північній частині Вінніпега.
-
Люди, добрий вечір! Скажіть, хтось все робив першу декларацию онлайн. Я дивилась відео Дмитра, але сайт змінився та я теперь не знаю як заповнити. Наприклад, там було питання, чи були ви у Канаді ВЕСЬ 2023 рік. Я відповіла НІ, бо прилетіли в квітні 2023. Моя відповідь підсвічує червоним и вискакує віконце з написом: А багато людей відповели ТАК, виправити на так? Я дуже рада за багато людей, але ж писала про себе правду 😂 Може хтось може підказати мені? Дякую