Українська Манітоба
-
Дякую
-
Дякую
-
goo.gl/maps/BvRq3t8LBnJbduKr9
-
Скажіть, будь ласка, чи є якісь магазини біля Hilton готелю ( район аеропорту), де можна пійти купити якусь їжу для себе та горщик з піском для кота. Тільки приїхали, нажаль ще не розібралися.
-
Термобілизна, рукавиці, смаколики з костко .. одним словом - все шо "замовляє" брат з фронту . Не завжди все можна найти в Україні.
-
Вже не перший раз читаю що люди щось відсилають додому. Якщо не секрет, що це?😁
-
Добрий день, чи хтось відправляв посилку з Вінніпегу до України ? Цікавить ціна, швидкість і назва фірми
-
Я купляв, пишіть в приват що цікавить
-
Вибачаюсь, але приблизне число я не знаю. Це залежить від суми кредиту, та внутрішніх правил той кредитної організації (банку) з яким працює цей ділер (або виробник). Майже в кожного великого виробника авто (бренд) є свій фінансовий підрозділ для кредитування.
-
Я ще не взяв авто, але вже пів року придивляюсь до ринку і плюсую за цю саме модель як перше авто. Їх можна знайти в такому стані що дійсно має сенс від 10к і від 14-16року. Дешевше за ці гроші просто немає нічого на що варто витрачати час і гроші. В Канаді європейське авто як економ варіант брати не варто це факт.
-
Добрий рейтинг це скільки?
-
Є 2 важливі пункти: 1. Треба мати добрий кредитний рейтинг, щоб отримати великий кредит на нове авто. 2. Із-за проблем з мікросхемами, зараз неможливо отримати нове авто швидко. Люди чекають на авто по 5-9 місяців після замовлення. Може статися що авто минулого року з 20тис км буде коштувати як нове.
-
Роботодавцю було достатньою ворк перміт та воід чек
-
Чудовий район як на мене ,ми тут другий місяць і ніяких нарікань ,все спокійно )
-
#резюме #resume Продовження волонтерської ініціативи. Візьму ще 3 резюме на вичитку на цей тиждень. Сфера: ІТ, sales, business development, project /product management, логістика, etc. Не вичитую резюме для робочих спеціальностей, сорі. Від вас: лінк на вакансію, файл у Word format. Ви вже маєте бути фізично у Манітобі. Без вищевказаних критеріїв не надсилайте запити. Дякую.