Українська Манітоба
-
Та ні, не треба обманювати. Ви казали, що вам не вистачає 10$ в місяць на сімʼю
-
Ооо, це питання досить глибоке. Мабуть ті хто працює в доставці(більше чим 3 місяця) можуть вас сильно здивувати своїми розповідями. І про друзів наших менших(таргани, миші) які собі пересуваються спокійно. Тощо. Про чистоту в закладах. Звісно не всі. Але їхньою кількістю я дуже здивований
-
Ви все сказали чи ще щось є 🙂? Ps. Не заздріть. І Я ніколи не казав про купівельну спроможність нічого 😉. З цим у мене все ок.
-
Там було не про не вистачає як факт. Це було просто порівняння. Це не основна причина чи щось що для мене є вирішальним. В мене інше, я хочу жити вдома, і сподіваюся повернутися.
-
Так, всюди є. Меседж мій був в тому, що різна культура ставлення до зовнішнього - в Україні і тут. Це головне, що хотіла сказати)
-
Зі мною так не працює. Або не спрацювало за 2р. Напевно люди все ж таки різні.
-
І ще щоб не було корупції, все контрольовано і прозоро, але якщо конкретно особисто тобі треба щось поза чергою, прискорено або трііііішечки поза правилами, то можна було прийти і якось домовитись без грошей, просто тому, що ти хороша людина)
-
Не треба обманювати. Чітко було написано - не вистачає грошей. А ви ж приїхали в такому складі як і я(троє дітей, дружина і теща) - все вірно?
-
Kumpares grill house on Sherbrook st таргани пішки ходять по барній стійці, Atiga on William Ave, ще один вроді африканський на Пембіні там просто лютий треш. Я не знаю як вони проходять перевірки. На Isabel біля Tim Hortons був «ресторан» мабуть вже немає - десь зо пів року не отримував звідти замовлення. Можу перераховувати і перераховувати. На жаль не робив фото - не міг собі навіть уявити, що таке можливо.
-
2є дітей тільки, в іншому вірно. Може я щось не вірно написав або ви не вірно зрозуміли але так я вважаю що треба мати 10к чистими якщо ви з родиною. Якщо планувати своє життя тут всерйоз. Навчання дітей, будинок, авто, накопичувальні рахунки, просто життя, резерв грошей на медицину і несподівані витрати.
-
Я хочу навести приклад + і - одночасно: Класні сущі - Sushi Cushi. Але безлад, пил на поличках, декорі товщиною у палець. Атмосферу дуже псує. У таких невеличких місцях так зустрічав куди ходив досить часто. По великим понтовим не був - не маю бажання
-
Забирав кілька разів їжу з того африканського на Пембіні. Вибачте за слово, але мені хотілося блювати від того запаху, який у них там. І виглядало все просто жахливо, і це ще я не бачив, що там на кухні, бо воно все зачинено, щоб не видно було 😁
-
Дійсно треш 😳 Я полізла гуглити «чи є таргани підставою для закриття ресторану» 😂 , поки не нагуглила відповідь, але натрапила на оцей список «заклади, яким було наказано зачинитися через санітарні порушення». Це за весь минулий рік, наскільки я зрозуміла, плюс за січень 2024. Цікаво почитати )) Доречі, про якесь Lucky Bamboo на Пембині написано, що їм сказали зачинитися через «fail to take effective measures against the entry and presence of pests» - і вони через тиждень знов відкрилися, мабуть позбулися всіх щілин/поставили мишоловки www.gov.mb.ca/health/publichealth/environmentalhealth/protection/docs/hpr/closures.pdf