Українська Манітоба
-
бляха, а можна якось виключити вже тему циган як недолюдей з повістки дня? бо з вашого повідомлення як раз виходить, що у нас приїхали люди з расовими і національними упередженнями.
-
А є хороші цигани? Біля мене якось барон купив хату і жив з півроку. Так, по сусідам вони "не працювали". Але якщо я вилазив на горище і бачив їх подвір'я... Чого там тільки не було. І я дуже невпевнений, що то все було честно придбано.
-
Перепрошую, скажіть будь ласка, щоб працювати в харчових закладах, наприклад, офіціантом, я чула, що потрібно проходити щось по типу курсів і отримати сертифікат Food Handler Certificate (можливо по іншому називається цей документ) Я так розумію це сертифікат, котрий дозволяє працювати в кафе, ресторанах та в інших харчових закладах Хтось знає, де можна пройти ці курси, щоб отримати ліцензію?🙏🏻 Дякую за відповідь!
-
Контекст, в якому написане ваше повідомлення - це расове упередження і є. Ви ж не сказали, що бачили поганих циган, ви написали так, як наче для вас будь-які цигани - це вже ааааа, біжим
-
Прошу
-
Я дуже перепрошую, якщо я Вас образив. В мене є 25% татарської крові і 25% російської. Можете мене трохи похейтити по будь якій з них. Проте я дозволю собі залишитися при думці, що основи виховання в циганському середовищі не дає змоги вважати більшість людей з цією національністю щирими і чесними людьми. ІМХО.
-
Ок, я, мабуть, повернусь до роботи і не продовжуватиму цю дискусію, бо дивно себе відчуваю, захищаючи право на існування циган в українському чаті)
-
-
В еміграційному центрі безкоштовно. Можно придбати самому за 100 кадів. 11 тем по 10 запитань і фінальний екзамен годину на веб-камеру. На екзамені 50 питань з тих 110, що відповіли раніше. Допускається 15% похибки. В цілому здати все за 12 годин цілком реально. І це щось по типу нашої санітарної книжки
-
мене зачепило, тому що тільки про них ви написали як про націю без поділу на хороших і поганих людей, а у мене є циганське коріння і я вам можу дати об'єктивний зворотній зв'язок - це расизм. але ви праві, мене в принципі тригерить, коли в мегаздорове в плані різноманітності, на мою думку, канадське суспільство вносяться оці упередження за національностями - будь-якими. я правда не можу пройти повз.
-
Я в цілому згодна з тим, що цілеспрямовані імігранти здебільшого (скрізь можуть бути індивідуальні виключення) більш «якісний людський матеріал». В плані освіти, навичок, культури (та культурності), моральних настанов тощо. З будь-якої країни - і з Нігерії, і з Бразилії, і з України. А за cuaet двері відчинились всім верстам населення, тож чисто статистично маємо що маємо. Але я вважаю шо більшість новоприбулих за cuaet - це чудові люди ❤️
-
Та все ок) до середовища і правда є питання, і великі))) я тригернулась на оце зневаження за одним тільки фактом національності, але це моя особиста болюча точка. Проїхали)
-
Ну greedy banks не жаль. Вони роздають незабезпечені кредитки, які вони страхують. Вони всі ризики прораховують. В принципі неважливо, кому вони видають кредитки і хто не платить - банк враховує усі ці ризики. Шахрайство з громадськими грошима - то інша справа. Однак, як би не жаль було громаду Дофіна, вони зробили величезну помилку, відразу переписавши автомобіль на тут родину. Це звичайна наївна довірливість канадців, які щиро прагнули допомогти, а їх просто використали. Ну і зрозуміло, що чим більше таких випадків, тим будуть обережніше ставитись.
-
З мене кава при нагоді. Бажаю здоров'я.