Українська Манітоба
-
Їм не все одне , але вони однозначно на чілі на повному . Тут люди до цього звикли . Перше питання , яке мене місцеві питають на роботі , якщо їм щось треба «вибачте будь ласка , ви випадково не на перерві ?» Щоб в Україні хтось запитав , чи на перерві працівник , щоб його не напрягати- це фантастика. Тут ніхто не поспішає , до цього всі звикли .
-
Типу, що ніхто не пошевелився більше, ніж їм хотілося, щоб таки здійснити продаж ноута? Ну так, їм пофіг, не купите ви, завтра хтось інший купить. Заради цього не будуть людину, яка вже закінчила зміну, смикати. Це не прям якась дичина тут, сорі ))) Отаке тут життя, бачите? )) Капець. Ну нічо, багато нових імігрантів створять запрос на більш якісний сервіс, або створять свої бізнеси з більш якісним сервісом, в конкуренцією вижмуть поганий сервіс 🥰
-
А куди спішити? «Формула 1» гонки в житті як в Україні? Одне одного краще має бути? :)))
-
Доброго вечора. Будь ласка, порадьте викладача для підготовки до здачі Celpip тесту. Особливо хвилююся за частину читання. Дякую
-
Так, канадці не паряться. Вони не нервуються по таких дурницях. Я їм заздрю 😁 і заставляю себе звикати 🙂
-
В будь якому магазині
-
Ну не байдуже, але просто інакше. Так, тут ніхто не перенесе свій обід, бо клієнт чекає (я кайфую від цього на роботі). Ніхто не затримається на роботі, бо клієнт стоїть в заторі. Тут дуже чітке розмежування робота/особисте життя. Якщо той технік захворів, то ніхто не буде його турбувати.
-
Неправда, сьогодні в Волмарті напряг менеджера шукати мені какао (я не питав, чи в нього перерва ) соррі), той шукав шукав, погукав якусь співробітницю, та довго бігала поміж рядами, шукала... Потім пішла за смартфоном, передивилася в ньому, виявилось, що у них немає какао... От так, от...
-
Вітаю , можливо хто вже подавав самостійно декларацію тут в Канаді і має подібну ситуацію як в мене . Підскажіть будь ласка , отримую щомісячно в Україні пенсію по групі інвалідності і соціальні виплати, чи потрібно потрібно ці виплати вказувати в податковій декларації? Наперед щиро дякую!