Українська Манітоба
-
Десь 2 тижні чекала
-
Подивіться на сайті нашого консульства, можливо є якісь варіанти. Мені якось треба було підтвердити, що дитина в Канаді. Я відправляла дитячий паспорт в консульство, в паспорті поставили печатку, що дитина перебуває на тимчасовому консульському обліку + видали довідку, яку я відправила в Україну
-
toronto.mfa.gov.ua/konsulskipitannya/konsulskij-oblik але в нашій довідці вони адресу проживання не вказували
-
🌸 Дiвчатка, зaвтра виpyшаю з Укpaїни, кому пoтрібно: • Бoтoкc, фiлepи для гyб, бioревіталізанти, пiлінги і тд, • Мeдикаменти, cтiки для iqоs/gІо, cигаpeти, (hееts/tеrеа/nео) • ЕІf bаr, продyкти, космeтика, - пишiть мені в ocoбисті повідoмлення 🥰 Також я роблю прoцедури, якщо цікаво, пишіть, є вiльні мiсця на зaпис 💕
-
Отримали повідомлення з вашим номером SIN від Податкового управління Канади? Це шахрайство Канадський центр боротьби з шахрайством повідомляє, що шахрайство включає текстове повідомлення, що містить ім'я та особисту інформацію людини, яке, мабуть, приходить від Канадського податкового агентства (Canada Revenue Agency, CRA). "Ми отримали скарги про текстові повідомлення від CRA, в яких вказувався номер соціального страхування жертви або її адресата, повідомлялося, що необхідно здійснити платіж на вказаний у повідомленні номер телефону", - розповів Джефф Хорнкасл, фахівець із планування комунікацій у Центрі боротьби з шахрайством. . За словами Хорнкасла, шахраї наживаються на тих, хто раніше був залучений до витоку даних. Ми завжди радимо, якщо ви отримали електронний лист і не впевнені, завжди перестрахуйтесь. Знайдіть офіційний номер телефону, в даному випадку Канадського податкового агентства, і наберіть, перш ніж переходити за посиланням, яке може заразити ваш пристрій або надати особисту інформацію». Те саме стосується і телефонних дзвінків, додав він. Навіть якщо на дисплеї відображається офіційний номер телефону CRA, ви повинні переконатися в цьому, повідомивши їм, що ви їм передзвоните. Знайдіть офіційний номер телефону і зробіть вихідний дзвінок безпосередньо для підтвердження».
-
Сестрі сьогодні прийшов емейл від CRA, що було змінено її дані банківського рахунку для direct deposit. І якщо це не вона зробила, то передзвонити в робочі години на вказані там номери. Або перевірити інформацію в CRA акаунті. Але в неї ще не має CRA аккаунта. Минулого тижня тільки подала першу декларацію через Wealthsimple. І там чомусь не було опції додати дані для direct deposit. Але ще місяць тому відправляла заявки паперові на GST/CAIP і окремим листом (на адресу у Квебеку) паперову форму для direct deposit. Це окей отримати такий емейл в цьому випадку? Чи це якийсь скам?
-
Тобто, в даному випадку все добре і можна не дзвонити в CRA?
-
Через Wealthsimple подали з допомогою вашого відео. Але в цьому році там трохи по-іншому, але розібралися. Лише не було опції додати дані для direct deposit.
-
Можна створити CRA account, не чекаючи на Notice of assessment, я правильно зрозумів?
-
Вітаю. Підкажіть будь ласка, чи є інструкція як податись на вклеювання візи у новий паспорт дитині?