Українська Манітоба
-
Добрий день. Вибачте, може вже питали, бо не знайшла в пошуку. Хочу податись на новий ворк перміт, але рекомендують подаватись з чоловіком окремо, я це зрозуміла, але не зрозуміло як з дітьми ? Дітям 10; 11; 17 років, їм взагалі не подавати на нові, чи прикріпити їх до тата, чи мами заявки? Попередні перміти до листопада 2025 року, на номінацію ще не подавались, ще вчимо мову. Особливо цікавить як бути зі старшим? Він вчиться в 12 класі, має ворк перміт, ще трохи працює, як бути з ним? Дякую хто може щось порадити.
-
Не бачила відео де про дітей сказано, може хто поділиться посиланням? Будьласочка!!!
-
Доброго дня. Родичі приїхали та хочуть подарувати гроші( кеш більше 20тис). В аеропорту задекларували, але їм не залишили документ. Як це потрібно правильно оформити подарунок, щоб потім можна було покласти на свій рахунок у банку, йти до нотаріуса завіряти чи як? Дякую
-
людина висловила свою думку на тему "вашого друга". І я з ним згоден на всі 100. Так, мене обурює поведінка таких "друзів", які виїхвли з України, а Україна, в її найпоганіших проявах, з нього не виїхала. І ви праві в одному, є такі гнилі особи серед українців, котрі хапають усе що погано лежить тому що ніхто за цим не спостерігає.
-
Усиновіть мене, будь ласка ))) І, бажано, терміново. Гроші оформимо, як допомогу при усиновленні ))) P.S. Жарт.