Українська Манітоба
-
«Окулярний» розмір 🌚
-
Добрий день ! Підкажіть, будь ласка, де в Вінніпезі вигідно купляти дитячі підгузки ?
-
Ви не жінка 😅
-
Попросіть жінку притиснути до вашої спини свої ступні. Одразу зрозумієте ))) Вони мерзнуть більше за нас, бо а них кров трошки не так циклює по організму, особливо кінцівки
-
Віддаю належне. Вони зробили як належить. Не дивлячись на те що сервіс обвалився зранку. 👍
-
Це залежить в першу чергу від фізичної активності, скільки ходиш - бігаєш. У мене до 30 років постійно мерзли ноги, взимку спав у теплих шкарпетках. Почав бігати - десь через рік як рукою зняло. Про шкарпетки вдома забув, і взимку ходжу здебільшого у кросовках.
-
Ага. Просто туди крові менше доходить, якщо що
-
Я не буду суперечити, але ми, як чоловіки, не народжуємо дітей і діти не приєднані до нашої кров'яної системи. Тож все таки вони трохи по різному функціонують. Але кожен залишитися при своїй думці
-
Ось. І не сперечайтесь більше) Соурс
-
Ось все окрім авто- не . Я теж накупив всього , думав врятує . Минулої зими , думав що здохну . Думав подивитися будинок , який 10 хвилин ходьби від зупинки . Пʼять хвилин пройшов від зупинки , повернувся , і пішов назад у зупинку 😂 навіть не знаю що там за квартири були . Але 10 хвилин ходьби були забраковані відразу .