Українська Манітоба
-
Спробуйте глянути он лайн Costco travel чи суперстор- PC travel www.pctravel.ca/?aff=worldelite&pcoichecked=true Найчастіше ідуть до Мексики, куби, Ямайка, домінікана чи південні штати : флоріда, арізона, каліфорнія. Найбільш популярний час це з середини січня до початку березня
-
Є таке питаня : дуже часто бачу всякі пости , від новопатріотів «це ті люди ,які до цього Камеді клаб дивились і ржали про жарти «хохлів», та постили цитати куйла , бо я дивлюсь всю історію їх сторінки 😂 пишуть які українці погані , які наглі та безсоромні . Для них українці це : всі у кого є паспорт України,або одружені з громадянами України . Обов’язково канонізують канадців , та чомусь поляків 😂 і головними аргументами є такі тези «я чув,мені казали» . І всі пости одинакові . Експерти в області заводів Польщі ,роблять глибокий аналіз суспільства та встановлюють причинно наслідковий зв’язок . Якщо в цій групі є такі , будь ласка перестаньте , бо шкодите репутації українців . Якщо хочете когось облити брудом , то пишіть конкретні факти , свідками якого були .
-
Нууу порівняно з подорожами по ЄС то трохи різниця є, але дійсно дешевше чим в ту саму Польшу)
-
Dublin недорого і сердито.
-
Хех, теж звик подорожувати по Європі за копійки.... А звідци тепер, якщо в Європу то мінімум на місяць летіти, щоб декілька країн хоча б відвідати) Бо ціни на квитки треш. А в Мексику можна літати порівняно дешево.... І ще ніби є якісь острови теж, що нам безвіз(електронна віза, швидко робиться і ніби безкоштовна)
-
Вже все норм, в мене так довго писало і нічого не з'являлось) Відкрив зсередини адобе то відразу загрузилось)
-
Ні, треба електронний дозвіл на одноразовий в'їзд, робиться 5 хвилин