Українська Манітоба
-
Вечір добрий ) щось якісь трабли з цією податковою , підкажіть знаючі , будь ласка ! Відправила через welthsimple собі і чоловіку , мені відразу прийшло підтвердження на пошту , що в роботі моя податкова і я відразу зареєструвалась в кабінеті без проблем , а от чоловіка декларація на пошту не прийшло підтвердження ( я вказала одну пошту і для себе і для нього , прийшло тільки на мене ) , і в кабінеті намагаюсь зареєструватись , пише невірно щось вказала ( невірно могла вказати тільки суму з податкової , якщо вони її ще не отримали ) . Бувало у вас так що не відразу брали в роботу декларацію ??
-
Якшо нема цього слова, то скам
-
Параноїк? Написано ж, Вам надіслали 1000 доларів. Я вже за посиланням ввів свої дані, та чекаю на депозит.
-
Нема слова скекьюр, це скам
-
ЙОЙ! ОГО! Тільки що прийшла ще 1000 доларів від CRA. Оце так круто. Люблю Канаду.
-
Чекайте. Пояс потуже затяніть.
-
Чи можете порадити недорогий клінінг?
-
Дорогі українці, запрошую вас відвідати благодійний концерт наших українських виконавців SKOFKA & Dovi & KOZAK SIROMAHA🇺🇦 Наші хлопці зібрали вже 74000$ для ЗСУ в Америці. А вже через декілька днів розпочнеться Канадська частина туру🇨🇦 Вже 17 березня вперше в Вінніпезі 📍 Наша присутність - це наш спільний вклад в Перемогу. Гуртуємось та йдемо на концерт ✊🏼🫶🏼 Більше інформації тут